Mesés atmoszféra: csodás tavunk is lehet mindössze pár lépésnyire a háztól

A madarak csicsergése, a patak csobogása és a leveleket mozgató szellő hangja mind-mind nyugalommal tölti el az embert. Amennyiben víz közelségére, és egy csipetnyi természetre vágyunk nem feltétlen kell messzire mennünk, kirándulnunk. Akár a háztól pár lépésre, a kertben is megtalálhatjuk azt, és lehet egy saját tavunk. Mai cikkünkben olyan családi házakat mutatunk be, amelyek mesés kerti tóval rendelkeznek.

Vácrátót csendes, nyugodt környékén épült ez a 315 négyzetméteres családi ház. Az ingatlan földszintjén 3 szoba, nappali, gardrób, fürdőszoba és külön mellékhelyiség kapott helyet. Az itt található előszobából lehet megközelíteni a pincét és a tetőteret is. Ez utóbbi ad helyet egy 65 négyzetméteres nappalinak,a hozzátartozó erkélynek, egy kamrával ellátott konyhának, 2 szobának, fürdőszobának, külön mellékhelyiségnek és egy kisebb erkélynek. A tetőszerkezet 5 évvel ezelőtt teljes felújításon esett át. Az 1448 négyzetméteres telken fellelhető egy tároló, egy műhely és egy szerelőaknás garázs is. A kert éke a 12×10 méteres, mély, fürdésre is alkalmas kerti tó, amit vízforgató és szűrőrendszer tart tisztán. A tavat ízléses sziklakert veszi körbe.

Gyulán, hazánk egyik legszebb fürdővárosában fekszik a következő, 257 négyzetméteres családi ház. A 2008-ban épült ingatlan 4+2 szobából, konyhából és fürdőszobából áll. A nappaliban egy fatüzelésű cserépkályha is helyet kapott. A ház energiaellátást az épületen lévő napkollektorok segítik. Az 1200 négyzetméteres telken egy kétállásos garázs, öntözőrendszer, medence és egy káprázatos kerti tó is található, melyet tavirózsák díszítenek. Az ingatlant riasztórendszer védi.

Kismaroson található ez a 320 négyzetméteres családi ház. A 3 emeletes ingatlan egészét 5 hálószoba, 2 nappali, 2 konyha-étkező, 2 fürdőszoba, 2 mosókonyha illemhelyiséggel ellátva, dolgozószoba, tároló kamra, télikert és 3 terasz alkotja. A ház a kialakítása miatt akár 3 külön lakrészre is osztható, jelenleg 2 lakásként működik. Tartozik még hozzá egy szauna és gardróbok. A ház 2019-ben felújításon esett át. Az 1136 négyzetméteres, parkosított telken helyet kapott két autó számára alkalmas zárt garázs, egy fedett autóbeálló és egy csodaszép, növényekkel körbevett kerti tó is, mely felett egy kis híd is áthalad.

Nagykőrös csendes kis utcájában található ez a 116 négyzetméteres, családi ház. A földszinten egy hatalmas nappali, konyha, spájz, étkező, fürdőszoba és egy mellékhelyiség, míg a padlástéren 3 szoba és egy fürdőszoba kapott helyet. Az 1990-ben épült ház hátsó részénél egy 28 négyzetméteres felújított terasz van, mellette pedig a pince helyezkedik el. A 800 négyzetméteres parkosított udvaron egy gyönyörű halastó is található. A mellette elhelyezett padon ülve pedig pihenhetünk, kávézhatunk és nézhetjük a halakat, a természetet.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)