Állati szép lakásokat mutatunk 54 millió forint alatt

Akik ingatlant keresnek, belefuthattak már olyan hirdetésekbe, ahol a képek közt olyanokat is láthattak, ahol a kis kedvencek épp valamelyik bútoron vagy a padlón elterülve pózolnak. Mai cikkünkben olyan lakásokat válogattunk össze, amelyek a háziállatok miatt, de tőlük függetlenül is állatian jól néznek ki, és kedvező áron megvásárolhatók.

Budapest 14. kerületében, Alsórákoson található, 1990-ben épült társasházban van ez a 74 négyzetméteres lakás. A tágas, világos, 3. emeleti ingatlan 1+1 fél hálószobából, amerikai konyhás nappaliból, fürdőszobából és külön mellékhelyiségből áll. A nagyobb szoba a tetőtérben került kialakításra. Tartozik hozzá egy udvari autóbeálló, egy saját tároló és egy nagy, 8,77 négyzetméteres terasz is, amelynek a fele részben beépítésre került, itt egy infraszauna is helyet kapott.

Miskolcon, a belvároshoz közel fekszik a következő, 35 négyzetméteres lakás. A 7. emeleti ingatlant tavaly festették és álmennyezet kialakításon is átesett. A lakásban 1+1 fél szoba, konyha és fürdőszoba helyezkedik el. A nagy szobát laminált parketta, míg a kis szobát járólap borítja. A lakásban klíma, 12 pontos acél biztonsági ajtó, beépített gardróbszekrény és mosogatógép is található.

Pécs belvárosában, egy három emeletes társasház földszintjén került kialakításra ez a 42 négyzetméteres lakás. Az ingatlanban egy szoba, konyha és fürdőszoba kapott helyet. A szoba szőnyegpadlóval, a többi helyiség pedig járólappal burkolt. A fűtést gáz konvektor szolgálja. Mivel 3 méteres belmagassággal rendelkezik, ezért egy galéria építésére is lehetőség van, amennyiben több helyet szeretne az otthonában. Tartozik hozzá egy saját, 4 négyzetméteres tároló is.

Nyergesújfalun, csendes, zöld környezetben épült társasház 4. emeletén került kialakításra ez az 51 négyzetméteres lakás. Az ingatlanban 2 szoba, konyha és fürdőszoba kapott helyet. Pár éve felújításon esett át, amely során cserélve lettek a hideg és a melegburkolatok, beszerelésre kerültek műanyag nyílászárók, valamint a konyha és a fürdőszoba is felújításon esett át. A lakáshoz tartozik egy 4 négyzetméteres tároló is, amely az alagsorban található.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Itt nagy bejelentés, eladták az Újpestet

Itt nagy bejelentés, eladták az Újpestet

A Mol leányvállalata közölte az összefonódást a Gazdasági Versenyhivatallal.

Ukrajna munícióhoz juthat, Putyin hatalmát illetigimmé kellene tenni egy professzor szerint

Ukrajna munícióhoz juthat, Putyin hatalmát illetigimmé kellene tenni egy professzor szerint

Volna egy lehetőség Putyin meggyengítésére egy szakértő szerint.

Megjöttek a napelemek, lendületet kapnak a konzervek

Megjöttek a napelemek, lendületet kapnak a konzervek

Jelentős beruházás hajtott végre a nyírmeggyesi Parment Kft. 

© 2024 (v2.202102)