Ide csak költözni kell: felújított budapesti lakások 45 millió alatt

Felújított lakást vásárolni rendkívül egyszerű, hiszen semmi dolgunk nincs az ingatlannal, csupán be kell rendezkednünk. Igaz, hogy a felújítandó lakások olcsóbbak, azonban azok rendberakása és karbantartása a jelenlegi árak mellett akár magánál az ingatlannál is többe kerülhet, nem beszélve a rengeteg munkáról és időről, amivel ez jár. Egyszerűsítse meg a saját életét, és nézzen körül a kedvező árú, felújított budapesti otthonok között. Mai cikkünkben ebben segítünk.

A VIII. kerületi Palotanegyedben található ez a 37 négyzetméteres lakás. Az ingatlan egy klasszikus téglaépítésű, polgári stílusú belvárosi házban került kialakításra. A második emeleti lakásban egy szoba, egy étkezővel ellátott konyha és egy fürdőszoba kapott helyet. Teljeskörű, igényes felújításon esett át, amelyet minőségi alapanyagokkal kiviteleztek.

A X. kerületben épült szecessziós, zárt udvaros házban található ez az 50 négyzetméteres lakás. Az első emeleti ingatlanban 1+2 szoba, galéria, amerikai konyha és fürdőszoba került kialakításra, de tartozik hozzá egy erkély is. Az elektromos-, a víz- és a gázvezetékek teljeskörűen felújítottak. A hidegburkolatú helyiségekben padlófűtés van, illetve a lakásban a klíma elektromos előkészítése is megtörtént. A konyhabútor, az előszobában elhelyezett gardróbszekrény, a galéria lépcső és a fürdőszoba berendezése egyaránt a vételár részét képezi.

A VIII. kerületi Tömő utcában fekszik a következő, 55 négyzetméteres lakás. A hetedik emeleti ingatlan egészét 2 külön nyíló szoba, konyha, fürdőszoba, külön mellékhelyiség és egy beépített loggia alkotja. A felújított lakás fürdőszobájának, konyhájának és szobáinak a burkolata nagyon jó állapotú. A társasház biztonsági kamerával ellátott és három lift üzemel benne.
XVIII. kerület Lónyaytelep részén található ez a 63 négyzetméteres lakás. A második emeleti ingatlanban egy nappali, 2 hálószoba, egy konyha, egy fürdőszoba és egy külön mellékhelyiség került kialakításra. 2017-ben felújításon esett át, amit minőségi anyagokkal valósítottak meg. A nappaliban hűtő-fűtő klíma került beszerelésre, valamint minden szobában van konvektor is. A társasház 1980-ban épült, melynek a szigetelése és a nyílászáróinak a cseréje is megtörtént.
A X. kerületi Ihász közben épült, lifttel ellátott társasházban kapott helyet ez a 63 négyzetméteres lakás. A nyolcadik emeleti ingatlanban egy amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, egy fürdőszoba és egy külön mellékhelyiség található. A panorámás lakáshoz tartozik gardrób, klíma és egy 6 négyzetméteres erkély is. 2004-től kezdve folyamatosan korszerűsítették a lakást. Az amerikai konyhás nappaliban a villamossági hálózat felújított, a fürdőszoba pedig 3 éve lett felújítva.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc átadja a víziközmű-közszolgáltatáshoz kapcsolódó ellátási felelősséget és vagyoni elemeket az államnak.

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Érdemes lehet akár más megtakarítási formából is átcsoportosítani az év végén.

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Több hetes kihagyás után tér vissza a Kormányinfó, a szokásos csapat, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra vezetésével.

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Az adóhatóság sikeres, teljesítette a megújulás, szemléletváltás feladatát - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön, szakmai konferencián Budapesten.

© 2023 (v2.202102)