Ide csak költözni kell: felújított budapesti lakások 45 millió alatt

Felújított lakást vásárolni rendkívül egyszerű, hiszen semmi dolgunk nincs az ingatlannal, csupán be kell rendezkednünk. Igaz, hogy a felújítandó lakások olcsóbbak, azonban azok rendberakása és karbantartása a jelenlegi árak mellett akár magánál az ingatlannál is többe kerülhet, nem beszélve a rengeteg munkáról és időről, amivel ez jár. Egyszerűsítse meg a saját életét, és nézzen körül a kedvező árú, felújított budapesti otthonok között. Mai cikkünkben ebben segítünk.

A VIII. kerületi Palotanegyedben található ez a 37 négyzetméteres lakás. Az ingatlan egy klasszikus téglaépítésű, polgári stílusú belvárosi házban került kialakításra. A második emeleti lakásban egy szoba, egy étkezővel ellátott konyha és egy fürdőszoba kapott helyet. Teljeskörű, igényes felújításon esett át, amelyet minőségi alapanyagokkal kiviteleztek.

A X. kerületben épült szecessziós, zárt udvaros házban található ez az 50 négyzetméteres lakás. Az első emeleti ingatlanban 1+2 szoba, galéria, amerikai konyha és fürdőszoba került kialakításra, de tartozik hozzá egy erkély is. Az elektromos-, a víz- és a gázvezetékek teljeskörűen felújítottak. A hidegburkolatú helyiségekben padlófűtés van, illetve a lakásban a klíma elektromos előkészítése is megtörtént. A konyhabútor, az előszobában elhelyezett gardróbszekrény, a galéria lépcső és a fürdőszoba berendezése egyaránt a vételár részét képezi.

A VIII. kerületi Tömő utcában fekszik a következő, 55 négyzetméteres lakás. A hetedik emeleti ingatlan egészét 2 külön nyíló szoba, konyha, fürdőszoba, külön mellékhelyiség és egy beépített loggia alkotja. A felújított lakás fürdőszobájának, konyhájának és szobáinak a burkolata nagyon jó állapotú. A társasház biztonsági kamerával ellátott és három lift üzemel benne.
XVIII. kerület Lónyaytelep részén található ez a 63 négyzetméteres lakás. A második emeleti ingatlanban egy nappali, 2 hálószoba, egy konyha, egy fürdőszoba és egy külön mellékhelyiség került kialakításra. 2017-ben felújításon esett át, amit minőségi anyagokkal valósítottak meg. A nappaliban hűtő-fűtő klíma került beszerelésre, valamint minden szobában van konvektor is. A társasház 1980-ban épült, melynek a szigetelése és a nyílászáróinak a cseréje is megtörtént.
A X. kerületi Ihász közben épült, lifttel ellátott társasházban kapott helyet ez a 63 négyzetméteres lakás. A nyolcadik emeleti ingatlanban egy amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, egy fürdőszoba és egy külön mellékhelyiség található. A panorámás lakáshoz tartozik gardrób, klíma és egy 6 négyzetméteres erkély is. 2004-től kezdve folyamatosan korszerűsítették a lakást. Az amerikai konyhás nappaliban a villamossági hálózat felújított, a fürdőszoba pedig 3 éve lett felújítva.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

A román miniszterelnök már nem is Magyarországra lőne

A román miniszterelnök már nem is Magyarországra lőne

Az már nem elegendő cél, hogy a magyaroknál jobban keressenek a románok.

A fideszes nagyurak régóta fenik a fogukat erre a megyeszékhelyre

A fideszes nagyurak régóta fenik a fogukat erre a megyeszékhelyre

Salgótarjánnak új polgármestere lesz. Akárki is nyer, nem lesz könnyű dolga. Sorozatunkban az önkormányzati választások legérdekesebb párharcait mutatjuk be.

Putyint nem lehet diplomáciával legyőzni?

Putyint nem lehet diplomáciával legyőzni?

Az ukránok nagyon várják a friss tüzérségi lövedékeket. Háborús hírek.

© 2024 (v2.202102)