Ne maradj le! Itt még akad energiatakarékos, kertkapcsolatos otthon

Ha igazán energiatakarékos, zöld otthont szeretnénk vásárolni, akkor ezt többnyire csak az új építésű lakások piacán fogjuk megtalálni. Az új építésű projektekben azonban csak elvétve akadnak kertkapcsolatos lakások, kivéve ha a projekt ikerházakat vagy sorházakat kínál. Akinek igazán fontos a „családi ház életérzés” ugyanakkor energiatakarékos, új otthont szeretne, annak egy ilyen beruházás lehet a megoldás. Mai cikkünkben egy kertvárosi, sorházas projektet szeretnénk bemutatni, ahol a belső 3 szintes lakások mindegyik szintjéhez terasz is kapcsolódik.

Debrecen Budapest után a második legnépesebb település az országban. Voltaképpen hazánk második fővárosának is nevezhetnénk, de nemcsak a népességszám miatt, hanem azért is, mert az elmúlt évek egyik legdinamikusabban fejlődő városa, az Észak-alföldi régió gazdasági, tudományos és kulturális központja, nemzetközileg is elismert egyetemmel.

A nyüzsgő nagyvárosban természetesen azért bőven akadnak csendes, kertvárosi részek, melyek közül a Nagyerdőhöz közel fekvő Úrrétje az egyik legkedveltebb, különösen a családok körében. Itt közeledik most a végéhez a Kertvárosi Zöld Otthonok projekt, ami AA+ energetikai minősítéssel rendelkező, sorházas otthonokat kínál, kertkapcsolattal, amelyek természetesen zöld hitellel is megvásárolhatóak, de érdemes sietni, mert alig maradt már néhány szabad lakás.

A lakások természetesen kiváló hőszigeteléssel és hőszigetelt nyílászárókkal rendelkeznek, emellett fűtésüket, hűtésüket hőszivattyús rendszer biztosítja mennyezet fűtésen-hűtésen és padlófűtésen keresztül. Ezen kívül a tetőkön napelemek is helyet kapnak, amik a hőszivattyúk működéséhez is biztosítják az áramellátást. A korszerű, energiatakarékos rendszereken kívül mesterséges szellőzőrendszert is kiépítenek, amelynek segítségével az optimális hőmérsékletet és páratartalmat is be lehet állítani, sőt a rendszer még a pollent is kiszűri, így ezek az otthonok allergiások, asztmások számára is ideálisak.

A lakásoknak ráadásul kiváló az elosztása, 3 szinten nappali + 4 hálószobával rendelkeznek, a földszinten mosdó, a további szinteken fürdőszobák találhatóak, így az ingatlanok nagyobb családok részére is ideálisak. Nagy méretük ellenére pároknak is tökéletesek, hiszen bőven akad hely dolgozószobának, vendégszobának, vagy idősebbek számára, akiknél gyakran vendégeskednek a gyerekek, unokák. Természetesen minden lakáshoz kapcsolódik garázs és kert is, a kertben és minden szinten találhatók teraszok és erkélyek is.

Aki tehát igazi családi otthont keres, zöld hitellel, annak érdemes sietnie, hiszen a Kertvárosi Zöld Otthonok hamarosan költözhető, és a projekt legtöbb lakása már gazdára is talált.

A cikk megjelenését a Kertvárosi Zöld Otthonok értékesítője, a Duna House támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Az év második felében jön a „konszolidációs program”?

Az év második felében jön a „konszolidációs program”?

Az S&P szerint a költségvetési pálya stabilizálásához vezető lépések egyik rögzítőeleme lesz az esetleges túlzottdeficit-eljárás lehetősége.

Üzemanyagárak: megoldás helyett gumicsontot kaptunk Nagy Mártontól

Üzemanyagárak: megoldás helyett gumicsontot kaptunk Nagy Mártontól

A kormány nem megoldást, hanem csak további feszültséget generált az üzemanyagok piacán.

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

© 2024 (v2.202102)