Mesés lakása lehet kedvező áron a XIII. kerület egyik legjobb részén

A XIII. kerület egyre felkapott helynek számít Budapesten belül. Rengeteg új társasház épül itt, és sokan keresnek itt ingatlant. Nem is csoda, hiszen igazán jó helyen fekszik, szinte minden fontos csomópont könnyen megközelíthető és a szolgáltatások tárháza áll az itt élők rendelkezésére. Ezért mai cikkünkben a kerület Újlipótváros részén mutatunk egy mesés lakást, amely az igényei szerint könnyen alakítható, kiváló kialakítású és kedvező áron juthat hozzá.

A Visegrád utcából nyíló, csendes, forgalommentes Röntgen utcai ingatlan csupán 3 percnyi sétatávolságra fekszik a Lehel tértől, ahonnan az M3-as metróval több fontos csomóponthoz is eljuthatunk Budapesten belül. Nagyjából 4 perc alatt megközelíthető a 15-ös és 115-ös busz, valamint az éjszakai járatok megállója is. Kevesebb mint negyed óra alatt elsétálhatunk a Nyugati Pályaudvarra is, ahonnan vonattal vidéki településekre is tovább utazhatunk, de a jelenlegi felújítások miatt metrópótló busszal is rövid időn belül eljuthatunk a csomópontra. A lakás közelében élelmiszerboltok, éttermek, háziorvosi rendelő, gyógyszertár és természetesen a Lehel Csarnok is fellelhető.

A 72 négyzetméteres ingatlanban 2 tágas szoba, egy étkezővel ellátott konyha, fürdőszoba és külön mellékhelység kapott helyet. Az L alakú, második emeleti ingatlanhoz tartozik egy erkély is, amely a nagyobbik hálószobából nyílik.. A konyha méretéből adódóan igény szerint könnyen kialakítható egy amerikai konyhás nappali is, vagy akár le is választható belőle egy hálószoba. Bármelyik megoldást is választana a lakás átalakítására, azzal plusz egy hálószobája lehet. A lakás ablakai nagyok, a konyha a belső udvarra, a szobák – ezzel pedig az erkély is – a forgalommentes utcára néznek.

A lakás a társasház második emeletén helyezkedik el, ahova lépcsőn keresztül juthatunk fel, lift nincs az épületben. A ház és a lakás egyaránt jól karbantartott. A lépcsőházban kevés lakás található, de igazán kedves lakóközösség alakult ki benne.

Ez a csodás lakás az elhelyezkedése, kialakítása és alakíthatósága miatt rendkívül kedvező lehet családok és fiatal párok számára. Azonban ugyanezen adottságainak köszönhetően befektetésnek is ideális, akár diákoknak is bérbe adható, hiszen több felsőoktatási intézmény épülete is egyszerűen megközelíthető.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Magyar Péter a Youtube csatornáján tart majd rendszeres vasárnapi fórumot.

© 2024 (v2.202102)