Századfordulós hangulat és 21. századi minőség egy árnyas ligetben, a Balatonnál

Bárhol veszünk ma ingatlant, a minőség legalább annyira fontos tényező, mint a lokáció. Különösen igaz ez most, amikor az ingatlanárak ennyire elszálltak és rengeteg silány beruházás épül. Mi kell ahhoz, hogy tényleg minőségi ingatlant találjunk? Nos, érdemes megnézni a beruházó és a kivitelező referenciáit is, illetve sokatmondó lehet az is, ha ugyanaz a beruházó ugyanazzal a kivitelezővel már sokadjára dolgozik együtt, hiszen egy összeszokott csapat a határidő tartására is garanciát jelent.

Mai cikkünkben egy olyan balatoni projektet mutatunk be, ahol sok lakás máris gazdára talált, méghozzá épp azért, mert a vásárlók a beruházó egy korábbi projektjével annyira meg voltak elégedve, hogy itt is szerettek volna lakást vásárolni. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a projektet egyáltalán nem úgy kell elképzelni, mint a mai modern soklakásos monstrumokat, ugyanis itt a századfordulós balatoni villák hangulatát idéző mindössze 15 lakásos épületek születnek, egy gyönyörű ősfás ligetben, ahol még arra is figyeltek, hogy egyetlenegy fát se kelljen kivágni, hanem a fák köré tervezték a 3 épületet.

De nézzük, hol is található pontosan ez a beruházás! A Villa Liget lakópark a Balaton egyik legszebb partszakaszával rendelkező Balatonlellén épül, amely nyáron strandjával és vitorláskikötőjével, az év többi részében pedig pincészeteivel, kulturális rendezvényeivel hívogat. A kiváló infrastruktúrával rendelkező városban, már csak azért is érdemes ingatlant vásárolni, mert itt nemcsak egy nyaralóingatlanunk, hanem egyben egy egész évben kihasználható, második otthonunk is lehet.

Ehhez persze olyan kiváló beruházásban kell vásárolnunk, mint a Villa Liget lakópark, mely a város központjában, a Balaton-part mögötti utcában, éttermek, bevásárlási lehetőségek közvetlen közelében épül, mégis egy csendes, ősfás ligetben, ahol még a lakópark 3 épületét is a liget fáiról nevezték el Gesztenyének, Platánnak és Ciprusnak.

A villa jellegű épületek klasszikus megjelenését tágas teraszok és rusztikus zsalugáterek teszik teljessé, a Gesztenye és a Platán épületek építése már el is kezdődött, és ütemterv szerint halad. A lakások BB energetikai besorolásúak lesznek, azaz zöld hitellel is megvásárolhatók, energiahatékonyságukat az első osztályú hőszigetelés és nyílászárók, valamint az energiaellátást biztosító megújuló energiaforrások garantálják, illetve az elektromos autók számára töltőállomásokat is kiépítenek. A Villa Liget lakásainak megvásárlásához természetesen a CSOK is igénybevehető, ráadásul a vételár megfizetésére kiváló feltételekkel, 4 ütemben van lehetőség.

A lakások belső elosztása lehetővé teszi az élhető, kényelmes és elegáns lakóterek kialakítását, a hideg-meleg burkolatokat, szanitereket és a beltéri nyílászárókat pedig maguk választhatják ki a leendő tulajdonosok. A beruházás kifejezetten családbarát, a liget fái között szabadtéri szigeteket hoznak létre, ahol egy gyermekek számára biztonságos játszótér is helyet kap majd.

A cikk megjelenését a Villa Liget lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)