Jön a tavasz és a kerti partik időszaka! Nézzük, mi kell ahhoz, hogy igazán jól sikerüljön!

A terasszal rendelkező ingatlanok igazán népszerűek, hiszen azt nem csak nyáron, hanem az év bármelyik szakában használhatjuk. A jó időben azonban a kerti partik központjává válnak, hiszen remekül berendezhetőek, a fedett teraszoknál pedig az árnyékban élvezhetjük a meleg időt. Mai cikkünkben összeszedtük, hogy mik is kellennek egy igazán jó kerti partihoz.

Kemence

A kerti parti elengedhetetlen kelléke az étel. Azoknál a házaknál a legkönnyebb a vendéglátók dolga, ahol épített kemence is van, így helyben elkészülhetnek a finomságok. Amíg az étel készül, addig a séf is a beszélgetés részese lehet, és nem marad ki semmi fontos témából. Így van ez ennél a 3+2 szobás, 125 négyzetméteres békéscsabai sorháznál is, ahol a fedett terasz alatt egy kemence is helyet kapott, mellette pedig egy pingpong asztal is van. A teljes élmény érdekében pedig, a terasztól nem messze elhelyezkedő medencében is meg lehet mártózni.

Bútorzat

A nyári meleg napokon a fedett teraszra kiülve a nők egy pohár bor társaságában eltöltött beszélgetést, a férfiak pedig egy-egy meccsnézést is rendezhetnek. Emiatt az asztal mellett a kényelmes székek és kanapék alap eszköznek számítanak, a meccsnézéshez pedig még egy tv is felszerelésre került ennek az 5 szobás, 167 négyzetméteres, Kiskunfélegyházán található családi háznak a teraszán.

Medence

A nyári forró napokon még olykor a fedett terasz alatt is nehéz kibírni a hőséget. Ezért igazán nagy felüdülést okoz ha a kertben egy medence is kialakításra került, ahova kicsik és nagyok egyaránt vidáman mehetnek úszkálni. Pontosan így alakították ki ennek a 6 szobás, 494 négyzetméteres debreceni családi háznak a kertjét.

A kerti partik egyik legmenőbb kelléke a jakuzzi, ahol még a téli hidegben is ellazulhatunk egy-egy baráti összejövetel alkalmával. Ezt megteheti ebben az 5 szobás, 213 négyzetméteres gödöllői családi házban is.

Nagy tér

Amennyiben kisgyerekek is jelen vannak, akkor nekik tökéletes mulatságot nyújthat ha a kertben van egy nagyobb, füvesített tér is, ahol fogócskázhatnak, focizhatnak vagy egyéb játékokat játszhatnak. A gyermekek ennek az 5 szobás, 190 négyzetmétere győrújbaráti családi háznak a kertjében garantáltan remekül érezhetik magukat, amíg a felnőttek beszélgetnek.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)