Eladó városkapu, magtár, határőrség, és más ingatlancsemegék! Különlegességek az ingatlanpiacról

Aki gyakran nézi az ingatlanhirdetéseket, már megszokhatta, hogy időről-időre igazi különlegességek is feltűnnek. Ezekről igyekszünk mindig beszámolni, előfordultak már válogatásainkban például várak és vízimalmok is. Ezúttal egy megvásárolható városkaput, egy határőrséget és más érdekességeket hozunk.

Loft lakások kialakítására alkalmas magtár, menő látványtervekkel

A loft lakások igazi különlegességek, sokan vágynak arra, hogy egyszer megvehessenek egy ilyen ingatlant. Bár ma már minden ingatlanra rámondják, hogy loft, aminek nagy a belmagassága és indusztriális stílusban van berendezve, az igazi loftok eredetileg valamilyen ipari ingatlan átalakításával születnek.  Akárcsak ez a győri magtár, melyhez már a tervek, látványtervek is elkészültek, így új tulajdonosa 12 lakást alakíthat ki bennük, és már a terveztetéssel sem kell bajlódnia. Az épület ráadásul ideális elhelyezkedésű, Győrszentivánban, az ipari park és az autópálya lehajtó közelében található.

Vedd meg az egész városkaput Oroszlányban!

Oroszlány ikonikus épülete a történelmi belvárosban található városkapu, melyben korábban a városi könyvtár üzemelt. A négyszintes épületet azóta átalakították, apartmanokat alakítottak ki benne és később bővítették is. Ekkor az épületben közösségi terek, konditerem, szauna és szolárium is helyet kapott. Az ingatlan így most akár kisebb szállodának is alkalmas, de az apartmanok önállóan is kiadhatók, hiszen mindegyikhez tartozik fürdőszoba és konyha is.

XVI. századi malom a Bakony és Balatonfelvidék határán

Természetesen mostani válogatásunkból sem hiányozhat egy vízimalom. Ez az 1570-ben épült turbinás malom és a hozzátartozó molnárház mesés környezetben, Vilonyán helyezkedik el. A molnárház jelenleg felújítás alatt van, a malom még felújításra vár. A 2,5 hektáros területen egy csónakázó tó is helyet kapott, a patak vizében pisztrángok is úszkálnak.

Turisztikai célra ideális határőr laktanya az osztrák határnál

Nemesmedves egy nagyon pici, 34 lakosú határmenti falu Körmendtől és Szentgotthárdtól is nagyjából egyformán 15 km távolságra. A mesebeli kis falu voltaképpen teljesen zöld, erdővel övezett környezetben helyezkedik el, itt került most eladósorba az egykori határőr laktanya. Az ingatlan turisztikai célra tökéletes, ilyen célú felújítását már el is kezdték.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Örülhet, aki arra fogadott, hogy gyengül a forint

Örülhet, aki arra fogadott, hogy gyengül a forint

Gyengült a forint kedd reggelre a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Kamatdöntő ülést tart kedden a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa.

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Mutatjuk Európa legjobb meddőségi klinikáinak a listáját.

© 2024 (v2.202102)