Felújított és nagypolgári – a Parlament vonzásában

A Parlament környékén nem könnyű tágas, igényes, felújított, de mégis e kategóriában megfizethető otthont találni. Ilyet keresve bukkantunk erre a szépségre a Kossuth tér és a Szabadság tér szomszédságában, kitűnő helyen, a belvárosi Vécsey utcában.

Abszolút a belvárosban, annak is szinte a mértani közepén járunk. A Vécsey utcából mindössze egy perc alatt elérhető a Kossuth Lajos téri metróállomás, több busz és villamosmegálló, bár, aki ilyen helyen vesz ingatlant, annak azért az autós közlekedés lesz inkább lényeges…

De persze kiadási szempontból azért mégis lényeges ez is, illetve az, hogy számtalan hivatal, bíróság és felsőoktatási intézmény érhető el akár sétatávolságban.

Ugyancsak pár percre van a Duna partja, illetve a Parlamentet körülvevő park és az annak vonzásában lévő zöldfelületek is, mint például a Szabadság tér.

A ház környékén természetesen megszámlálhatatlan étterem és kávézó van.

Tehát ez, a Parlamenttől pár lépésre elhelyezkedő nagypolgári lakás egy 5 szintes, liftes, frissen felújított homlokzatú épületben van.

A kellemes méretű 117 négyzetméteres otthon a negyedik emeleten helyezkedik el, és 3 külön nyíló, utcai nézetű szoba található benne. Emellett egy étkezővel ellátott konyha, kamra, fürdőszoba, valamint természetesen külön mellékhelyiség is akad itt.

Szerencsére a közelmúltban felújításon is átesett az otthon, ezért a vásárlónak nem kell bajlódnia a renoválással. Mindössze bútorokat és pár bőröndöt kell hozni.

A felújítás során új vezetékek, fal- és padlóburkolatok, valamint szaniterek kerültek beépítésre, illetve a konyha is teljesen újjá lett varázsolva. Az ingatlan fűtése házközponti.

A lakás a kiváló lokációja és kialakítása miatt igényes, akár külföldi párok és családok számára is ideális, de pont ezen tulajdonságainak köszönhetően befektetésnek is kifejezetten ajánlott. A nagyszerű közlekedési helyzet és ellátottság miatt a fővároson belüli utazás is egyszerű, de a munkába, az iskolába és az egyetemre való eljutást is megkönnyíti. A lakás a belvárosi nyüzsgés szerelmeseiknek is garantáltan ideális lehet, miközben maga az otthon mégis inkább csendesnek mondható.

A cikk e belvárosi ingatlan értékesítőjének támogatásával készült.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Kamatdöntő ülést tart kedden a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa.

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Mutatjuk Európa legjobb meddőségi klinikáinak a listáját.

Áram nélkül nincs ellenállás - mondta az ukrán külügyminiszter

Áram nélkül nincs ellenállás - mondta az ukrán külügyminiszter

Raktárakat és radarokat is szétlőttek az oroszok.

Még nagyobb bajt előzhetett meg a teljes káoszt hozó informatikai leállás?

Még nagyobb bajt előzhetett meg a teljes káoszt hozó informatikai leállás?

Ezerszámra törölt repülőjáratok, akadozó banki rendszerek, pánik világszerte egy szoftverfrissítés miatt. De mit akartak javítani és mi jó származhat ebből?

© 2024 (v2.202102)