Nekünk nemcsak a Balaton! – Vízparti házak az ország minden pontjáról

Vízparton élni, vagy akár ott csak egy üdülőt birtokolni, mindenképp jó. És ehhez nem kell feltétlenül a drága Balatont választanunk. Ha az agglomerációba költöznénk, ott is találunk Duna-parti házakat, de az ország más részein is vásárolhatunk vízparti üdülőt. Mai cikkünkben az ország legszebb, közvetlen vízparttal rendelkező házait gyűjtöttük egy csokorba.

Újszerű állapotú üdülő vagy családi ház Győrzámolyban

Válogatásunk első darabját a Győr melletti Győrzámoly üdülőtelepéről hozzuk. A 300 nm-es vízparttal rendelkező ház 2021-ben épült, a település Győrhöz való közelsége miatt állandó lakhatás céljára is kiváló. Az épület alsó szintjén amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, fürdőszoba, kamra kapott helyet, a felső szint szerkezetkész állapotban van, egy külön megközelíthető lakrész alakítható ki benne. A házba a villany be van kötve, a vizet ásott kút biztosítja vízszűrővel, a szennyvíztisztítás bio szennyvíztisztító rendszerrel történik. Gáz és vezetékes víz a ház előtt található.

Állandó otthonnak tökéletes ház Ráckevén

Ráckeve az agglomerációban otthont keresők egyik népszerű célpontja, hiszen közel van a fővároshoz, ugyanakkor vízparti házakat is lehet kapni a településen. Ilyen ez az állandó lakhatásra is tökéletes családi ház is, mely 2 percre fekszik a buszmegállótól és 10-15 percre a központtól. Az ingatlan alsó szintjén amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, fürdőszoba, mosdó, háztartási helyiség külön mosdóval és egy irodának, vállalkozásnak alkalmas tároló kapott helyet. Felső szintjén egy további hálószoba és egy dolgozószoba található.

Hajókikötésre alkalmas partszakasszal, Majosházán

Szintén a Ráckevei-Duna ág mellett található Majosháza, melynek vízparti részén áll ez a nappali + 2 szobás családi ház, melyhez saját hajókikötő is tartozik. Az épület alsó szintjén amerikai konyhás nappali és fürdőszoba, felső szintjén 2 hálószoba és fürdőszoba található. A telken medence, fa játszótér, 3 autó beállására alkalmas kocsibeálló is helyet kapott.

Saját stéggel és wellnesszel Ráckevén

Válogatásunk utolsó darabja is Ráckevén található. Építész házaspár saját részre tervezte ezt a csodálatos házat, ami a minőségen is meglátszik. A földszinten amerikai konyhás nappali és az épület két szárnyában egy-egy fürdőszobás, gardróbos lakosztály kapott helyet, az emeleten további két kisebb szoba található. A földszinthez nagy vízre néző télikert kapcsolódik, a házban wellness részleg és egy borozó is helyet kapott.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Foci-Eb – 2024: vajon ki nyeri a vasárnapi döntőt?

Foci-Eb – 2024: vajon ki nyeri a vasárnapi döntőt?

Este 21 órakor a futball Európa Bajnokság döntőjén drukkolhatnak Spanyolországért, illetve Angliáért a sportrajongók. Vajon ki nyer ma este? 

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

A nyári diákmunka-vállalás egyik fő motivációi közé tartozik a fesztiválozásra gyűjtés, ugyanakkor a diákok zöme még mindig részben a szüleikre támaszkodik. 

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

© 2024 (v2.202102)