Egyre népszerűbb a Római-part környéke!

Amennyiben mostanság otthont keres, és akad is némi félretett pénze, akkor ne habozzon: még azelőtt vágjon bele a vásárlásba, mielőtt még jobban elszállnának a banki kamatok, még jobban nőnének az árak. Most a Római-part közelében mutatunk egy új építésű társasházat, amely kitűnő ár-érték arányú otthonokat kínál, döbbenetesen kedvező, csak 20 százalék előleget jelentő fizetési lehetőséggel!

Képzelje el magát új, Római-parthoz közeli lakásában! És, ha még nincs is teljesen együtt a pénze, ráér másfél év múlva, mondjuk meglévő lakása eladását követően, jövő év végéig kifizetni új otthonának 80 százalékát!

Ugyanis a Pünkösdfürdő utcánál épülő Buda Bright lakópark most verhetetlen fizetési konstrukciónk keretében kínálja új otthonait. Az első, akár mindössze 20 százalékos részlet a szerződéskötéskor a második 80 százalék pedig a műszaki átadásról történő értesítést követően lesz esedékes. Ez pedig 2023 végén várható.

Sokan nem tudják, de akik „résen vannak” azok belátják: aki lakásvásárlást tervez a következő években és az önerő is rendelkezésre áll, annak gyakorlatilag szinte azonnal vásárolnia kell, hiszen a hitelek egyre drágábbak lesznek, ahogy az építőanyag-árak okán az új lakások sem lesznek bizony olcsóbbak…

Az infláció felgyorsulása és a jegybanki kamatemelés(ek) azt vetíti(k) előre, hogy a budapesti otthonok árai még tovább nőhetnek. Közben a kamatok 4-5-ről 6-7 százalékra nőttek? No és? Ha az építőanyagok ára a duplájára nő közben? Mit ér majd az állapapír kamata? Hát? Nem sokat!

Amennyiben tehát otthont tervez vásárolni az elkövetkező években magának, a felnövő gyerekeknek? Esetleg csak befektetésként? Súlyos milliókat veszíthet el, amennyiben most túl sokáig lamentál… (Kalkulálja csak ki, mennyi kamatot kap egymilliónyi önerőre? És mennyit hozna, ha az inflációt nem csak papíron, hanem annak mértékét valóban(!), várhatóan korrekt módon követő lakást vásárolna?

Nézzünk is tehát egy jó befektetési példát Óbudán, azon belül is az igen népszerű Római-part városrészben. Itt gyönyörű ősfás Dunapart várja, strandok, római kori műemlékek, elsőrangú, igan hangulatos Duna parti éttermek. Ugyanakkor ma erre nem sok új építésű lakópark épül, így a Buda Bright különösen érdemes a figyelemre.

A nívós házak építése már javában tart, ennek dacára még igen kedvezőek az értékesítési árak, igénybe vehető a CSOK is.

Erre, a Pünkösdfürdő utcában épülő Buda Bright lakópark elsőrangú elhelyezkedésű és minőségi lakásokat kínál. A három épületében összesen 316 lakás épül, amelyek tehát várhatóan 2023. év végére költözhetőek lesznek.
A házak közösségi közlekedéssel kiválóan elérhetők, hozzávetőleg ötszáz méterre, azaz pár percre található a HÉV békásmegyeri megállója, amivel mintegy húsz perc alatt elérhető a Batthyány tér. A Pünkösdfürdő utcán jár a 34-es busz, ami a Göncz Árpád Városközponthoz megy.

Továbbá a környék utcáiban sok kisebb, nagyobb bolt és szolgáltató van, de nem pár lépésre van CBA Príma, Penny Market és egy kisebb bevásárlóközpont, a Self Store Plaza. Itt étterem és több kisebb szolgáltató egység is akat. Ezen túl sétatávolságra található a Békásmegyeri piac és egy nagy Spar is, no meg az emlegetett Római part – azaz az ellátottságra nem lehet panasz.

Lényeges a gyermekes családoknak, hogy a közelben van több óvoda, bölcsőde és nem kevesebb, mint három általános iskola, továbbá csak tíz perc séta a neves Veres Péter Gimnázium.

A Buda Bright lakások nem csak nevükben, hanem valóban világosak: az igen pazar ablak és teraszajtó méreteknek köszönhetően napfényesek. Csodás kilátással, valamint nyugodt környezettel csábítják Ön is. A házak által körbeölelt modern és zöld park kényelmes, biztonságos kikapcsolódást nyújt majd.

Az otthonok tervezésénél lényeges szempont volt a bútorozhatóság és a praktikum. A lakások túlnyomó részéhez, még a kis garzonokhoz is, normál méretű terasz vagy erkély tartozik.

A cikk a Buda Bright lakópark beruházójának a támogatásával készült.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Csendes nap volt a szerda az orosz-ukrán háborúban – esti hírösszefoglalónkban a háború 847. napja.

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

A fővárosban járva az újraszámlálás utáni helyzetről érdeklődtünk az utca emberénél.

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Cikkünk megjelenése után nem sokkal kezdődik a Magyarország-Németország csoportmeccs.

© 2024 (v2.202102)