Az elegancia megtestesítője, ami egy jól menő vállalkozásból és egy modern otthonból sem hiányozhat!

Vállalkozóként kiemelten fontos, hogy az ügyfeleinket, partnereinket lenyűgözzük, így irodánk, üzletünk külső megjelenése presztízsértékkel bír. Így a lehető legnagyobb gondossággal választjuk ki a helyszínt, ami nemcsak a megfelelő frekventált elhelyezkedést, de az ideális, modern ingatlant is magában foglalja. Nem árt, ha figyelmet fordítunk a berendezésre és a technológiára is, például a modern, automatizált nyílászárókra.

Fenntarthatóság és automatizálás

A fenntarthatóság és az automatizálás ma már a mindennapjaink részét jelentik otthonainkban és vállalkozásunkban egyaránt. Ma már mindenki fenntartható, alacsony rezsijű, okos technológiával ellátott otthonban, irodában, üzletben gondolkodik, így természetesen gondolnia kell arra is, hogy ezeknek a kritériumoknak megfelelő nyílászárót válasszon. Ehhez alap, hogy a legjobb hőszigetelési értékkel bíró ablakok természetesen wifi segítségével, távolról is irányítható, sőt, a külső hőmérséklet változásaira automatán reagáló árnyékolókkal rendelkeznek. De mi a helyzet az ajtókkal?

Mindig az első benyomás számít!

Egy vállalkozás, egy üzlet bejárati ajtaja az első, amivel egy ügyfél, partner találkozik, így nagyon sokat tesz hozzá az első benyomás kialakulásához. Mai világunkban, amikor már minden automatizált, miért ne lenne fontos, hogy vállalkozásunk telephelyére, irodánkba, üzletünkbe is exkluzív megjelenésű, automatizált ajtón keresztül lépjen be, aki hozzánk érkezik? Természetesen egy modern lakóingatlan esetében is ugyanígy elvárás, hogy automata kapun keresztül guruljunk be autónkkal az utcáról az udvarunkba, ahol szintén automata garázskapun jutunk be a garázsba, illetve a házat a terasztól elválasztó hatalmas üvegajtók is automatizáltak legyenek. A FAAC Hungary Kft. automatizált ajtói azontúl, hogy már megjelenésük is elegáns, és az automatizálás még a használatukat is kényelmesebbé teszi, még számtalan pozitív tulajdonsággal rendelkeznek. Lássuk, melyek ezek!

Biztonság

Elsősorban érdemes kiemelni a biztonságot. A FAAC Hungary Kft. automatizált ajtóit ugyanis többféle üvegvastagsággal és többféle zárral gyártja, így igény szerint több ponton záródó, de akár golyó- vagy robbanásálló ajtót is választhatunk. Nemhiába választotta már több bank a cég termékeit. További fontos szempont, hogy az automatizálásnak köszönhetően az ajtó okos technológiával, komplett épületautomatizálási rendszerrel is összeköthető, így a biztonsági rendszerekkel, riasztóval is összehangolható a működése.

Higiénia

A koronavírus járvány kitörése óta kiemelt figyelmet fordítunk a higiéniára, pedig közintézmények, üzletek, egészségügyi intézmények esetén, tehát mindenhol, ahol sok ember megfordul már korábban is fontos szempont volt, hogy minél több érintésmentes felület legyen, minél több felület legyen automatizált.

Felmérések szerint a legtöbb kórokozó a mobiltelefonokon van, de a második ilyen kritikus pont minden bizonnyal az ajtók fogantyúja, ezért higiéniai szempontból is érdemes megfontolni egy érintésmentes, automatizált ajtóval felszerelni vállalkozásunk bejáratát.

Az érintésmentes használat további előnye, hogy így kevesebb tisztítást és karbantartást is igényel a felület, ráadásul ezek az ajtók rendkívül könnyen tisztíthatók, vízálló burkolattal ellátottak, még a padló alatti meghajtással rendelkező típusokat is könnyű tisztítani.

 

Hőszigetelés

Emellett természetesen nagyon fontos a hőszigetelő képesség is. Az automatizálásnak köszönhetően az ajtók sosem maradnak feleslegesen nyitva, és még azt is lehet szabályozni, hogy nagy forgalom esetén nagyobb felületen engedjék be és ki a hozzánk érkezőket, tehát már a sima ajtókkal is spórolhatunk a fűtés- vagy hűtésszámlán, de a FAAC ajtói természetesen kiváló minőségű hőszigetelt változatban is elérhetőek.

Kedvező ár

Egyáltalán nem szabad azt gondolnunk, hogy az automatizált ajtók drágábbak hagyományos társaiknál. Sok esetben már nem kerülnek többe, mégis rengeteg előnyük van a hagyományos ajtókhoz képest. Sőt, ahogyan az előbb említettük még a fűtés-, hűtés költségén is rengeteget spórolhatunk velük, és üzemeltetési költségük is rendkívül alacsony. Az általuk elérhető megtakarítás akár egy alkalmazott fizetését is fedezheti.

Kényelem

A FAAC automatizált ajtóinak működését maximálisan a saját igényeink szerint szabályozhatjuk, így például csak befelé, vagy csak kifelé történő közlekedésre is beállíthatjuk. A kisebb vagy nagyobb forgalmat pedig fejlett érzékelés-technikájának köszönhetően csökkentett nyitásszélességű üzemmódban vagy teljes nyitásszélességben engedi át. Az igény szerinti szabályozásnak köszönhetően az ajtók menekülési útvonalakra, illetve szellőztetésre is kiválóan alkalmasak.

Ahhoz, hogy automatizált ajtónkat még hosszú évekig használhassuk, persze elengedhetetlen a rendszeres karbantartás. A FAAC Hungary Kft. ehhez 24 órás szerviz és karbantartó csapatot is biztosít.

Exkluzív megjelenés

Látható tehát, hogy az automatizált ajtók számtalan gazdaságos és praktikus előnnyel rendelkeznek, ugyanakkor nem elhanyagolható szempont az exkluzív megjelenés sem. A FAAC ajtói személyre szabottan egyedi méretben és igény szerint készülnek, az ajtókeret színét is mi választhatjuk ki, vagy akár keret nélküli ajtót is kérhetünk, így biztos, hogy minden méretben és minden stílusban, bármilyen épülethez vagy helyiséghez megtalálhatjuk a számunkra tökéleteset, melyhez itt kaphatunk segítséget.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)