Ingatlantájoló és Otthontérkép költözés: jók a kilátásaink!

Új helyre költözött az ingatlanhirdetési piac egyik vezető csoportja, az Ingatlantájoló és az Otthontérkép hirdetési portálokat, továbbá az Otthontérkép Magazin, az Irodahaz.info és a Raktár.info honlapokat is üzemeltető Otthontérkép Csoport. Mutatjuk az új, menő helyet!


Az Otthontérkép Csoport mindig kiemelt figyelmet fordított arra, hogy ügyfeleinek a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsa, ehhez pedig elengedhetetlen az is, hogy saját alkalmazottai , frekventált elhelyezkedésű irodában, nyugodt körülmények között dolgozzanak.

Épp ezért eljött most nálunk is az új helyre, új „otthonba” költözés ideje. A régi hely sem volt rossz, a Dunához közel, de ez az új az itt dolgozók egyöntetű véleménye szerint több mint pazar…

Először is beszéljenek a kilátásról készült képeink:

Ha Ön is kigyönyörködte magát Budapest csodálatos látványában, és e szép irodaépületben, akkor még hozzátesszük azt, hogy a gyorsan fejlődő angyalföldi-újpesti régió talán legmenőbb helyén találhatnak meg minket régi és leendő új ügyfeleink, partnereink. A város e részének egyik legfelkapottabb, a Váci út mellett található részén, a Madarász Irodaparkban találnak meg minket.

Eladó-kiadó ingatlant hirdet?, Lakóparkban venne, vagy új lakásokat épít?

Esetleg ingatlanközvetítéssel foglalkozik?

Az alábbi telefonos elérhetőségeken is megtalál minket:

Magánszemélyeknek:
+36 1 585-8651

Kizárólag ingatlanirodáknak:
+36 1 585-8650
Telefonhívását munkanap 9-16 óra között várjuk.

 

Kissé kivételezett helyzetben érezzük magunkat, hiszen egyedül mi vagyunk a második épület legtetején, felettünk már csak a tetőklímák duruzsolnak, de a szuper szigetelő ablakoknak hála, a munkához szükséges csönd adott. A munkához nem szükséges, de annál inkább inspiráló döbbenetes panoráma pedig egy remek bónusz a kollégáknak.
Az pedig már csak hab a tortán, hogyha egy ingatlanokkal foglalkozó vállalkozás lábai előtt éppen egy most folyó modern építkezés hever…

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)