Ingatlantájoló és Otthontérkép költözés: jók a kilátásaink!

Új helyre költözött az ingatlanhirdetési piac egyik vezető csoportja, az Ingatlantájoló és az Otthontérkép hirdetési portálokat, továbbá az Otthontérkép Magazin, az Irodahaz.info és a Raktár.info honlapokat is üzemeltető Otthontérkép Csoport. Mutatjuk az új, menő helyet!


Az Otthontérkép Csoport mindig kiemelt figyelmet fordított arra, hogy ügyfeleinek a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsa, ehhez pedig elengedhetetlen az is, hogy saját alkalmazottai , frekventált elhelyezkedésű irodában, nyugodt körülmények között dolgozzanak.

Épp ezért eljött most nálunk is az új helyre, új „otthonba” költözés ideje. A régi hely sem volt rossz, a Dunához közel, de ez az új az itt dolgozók egyöntetű véleménye szerint több mint pazar…

Először is beszéljenek a kilátásról készült képeink:

Ha Ön is kigyönyörködte magát Budapest csodálatos látványában, és e szép irodaépületben, akkor még hozzátesszük azt, hogy a gyorsan fejlődő angyalföldi-újpesti régió talán legmenőbb helyén találhatnak meg minket régi és leendő új ügyfeleink, partnereink. A város e részének egyik legfelkapottabb, a Váci út mellett található részén, a Madarász Irodaparkban találnak meg minket.

Eladó-kiadó ingatlant hirdet?, Lakóparkban venne, vagy új lakásokat épít?

Esetleg ingatlanközvetítéssel foglalkozik?

Az alábbi telefonos elérhetőségeken is megtalál minket:

Magánszemélyeknek:
+36 1 585-8651

Kizárólag ingatlanirodáknak:
+36 1 585-8650
Telefonhívását munkanap 9-16 óra között várjuk.

 

Kissé kivételezett helyzetben érezzük magunkat, hiszen egyedül mi vagyunk a második épület legtetején, felettünk már csak a tetőklímák duruzsolnak, de a szuper szigetelő ablakoknak hála, a munkához szükséges csönd adott. A munkához nem szükséges, de annál inkább inspiráló döbbenetes panoráma pedig egy remek bónusz a kollégáknak.
Az pedig már csak hab a tortán, hogyha egy ingatlanokkal foglalkozó vállalkozás lábai előtt éppen egy most folyó modern építkezés hever…

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Már nem sokáig menekülhetnek az orosz besorozottak a vágóhíd elől

Már nem sokáig menekülhetnek az orosz besorozottak a vágóhíd elől

Aki tud, az próbál elmenekülni az elől, hogy vágóhídra vigyék, sőt egy sorozóbizottságban fegyveres konfliktus is volt. Ugyanakkor egyre valószínűbb, hogy lezárják a határokat.

Aki lehozza nékünk a csillagokat is az égről – Két éven belül nő is utazik a Holdra

Aki lehozza nékünk a csillagokat is az égről – Két éven belül nő is utazik a Holdra

A görög mitológiában Artemisz a Hold istennője – és Apollón ikertestvére. Tökéletes névválasztás egy olyan űrhajóhoz, amely az első nőt fogja a Holdra repíteni.

Lehet-e ma valahogy pozitív reálkamatot elérni?

Lehet-e ma valahogy pozitív reálkamatot elérni?

Utolérhető-e az infláció magyar állampapírral, lehet-e pozitív reálkamatot elérni? Nehéz, mert az eddigi inflációkövető kötvények késéssel követték az inflációt.

Soha nem látott számban adnak el elektromos autókat

Soha nem látott számban adnak el elektromos autókat

Rekordszámú elektromos autót adhatnak el világszerte az idén - áll a Nemzetközi Energiaügynökség (IEA) jelentésében.

© 2022 (v2.202102)