Elegáns V. kerületi otthon, csak igényeseknek!

Csodálatos luxus szintű otthont találtunk a belváros szívében, egy nem mindennapi nagypolgári házban, az V. kerületi Vécsey utcában. Mutatjuk a részleteket!
A Parlament mellett, illetve annak környékén rengeteg szépen felújított, patinás, hangulatos társasházat találunk. Jó néhány ilyen van az V. kerületi Vécsey utcában is.

A környezet szépen megújult az elmúlt esztendőkben, többek között teljesen átépítették és felújították a Kossuth teret, valamint a téren található metró állomást is.

Nem messze új épületek is épülnek, és az amúgy is elegáns környék ezáltal még nívósabbá vált.

Ezen a környéken járva, találtuk tehát ezt az öt emeletes társasházat, amelynek negyedik emeletén utcára néző, szép kilátással rendelkező nagypolgári lakásra leltünk.

A társasháztól a Duna-part is néhány percnyire található, ezért ha kikapcsolódásra vagy egy kis sétára vágyunk, akkor a folyópart is a rendelkezésünkre áll. A lakás megközelíthetősége szintén kiemelkedő, egy percnyi sétatávolságra van a Kossuth Lajos téri metróállomástól, illetve több busz és villamos is elérhető.

A tágas lakás három külön nyíló szobával, egy étkezős nappalival, egy fürdőszobával és egy külön nyíló mellékhelyiséggel rendelkezik. A lakás teljes körű felújítása nemrég történt meg, melynek során új vezetékek, padlóburkolatok és szaniterek kerültek beépítésre.

Fűtése házközponti. A konyha is teljesen megújult. A 117 nm-es ingatlan ablakai részben az utcára, részben az udvarra néznek.

A nagypolgári lakás mérete és kiváló elhelyezkedése okán családok számára is alkalmas, vagy akár befektetésnek, illetve rendelőként, esetleg irodaként is funkcionálhat.

A fenti lakás mind a közlekedési adottságai miatt, mind az igényes kialakítása miatt vonzó lehet azoknak, akik a belvárosi életformát szeretnék választani.

A cikk az ingatlan értékesítőjének a támogatásával készült.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Baleset miatt a szlovák vasút leállította a közlekedést Strekov és Párkány között.

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

A DK azonnali költségvetési átcsoportosítást követel, hogy a kórházak biztosítani tudják a legalapvetőbb feltételeket a betegek gyógyításához.

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu.

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Alcsútdobozon ezúttal az arborétum és a golfpálya szomszédságában vett 8,6 hektár (86 ezer négyzetméter) földet id. Orbán Győző.

© 2024 (v2.202102)