Pest remek kertvárosában, medencével – ez aztán a klassz ház!

Egyre többen vágynak zöldre, nyugalomra, csendre, de mégsem költöznének túl messze Pest városának nyüzsgésétől. Nekik mutatunk most Rákoscsabán egy csodás, nívós, szélső sorházi lakást, medencével, extrákkal – korrekt, megfizethető áron!

A főváros belsőbb részeinek túlzott nyüzsgése, a rendszeres szmog, és a zajos közlekedés és a sűrűn elhelyezett lakások okán mind inkább nő a kertvárosok népszerűsége. A Budapest táblán azonban nem muszáj túlmenni ahhoz, hogy szinte már vidékies nyugalomra leljünk. Ugyanakkor, ha szükséges, akkor gyorsan elérjük a belvárosi, vagy éppen kerületi központot.

A kitűnő megközelíthetőségű, boltokkal, intézményekkel és más infrastruktúrával remekül ellátott környéket mutatunk most. Rákoscsaba, a nagy kiterjedésű XVII. kerület egyik legjobb része – errefelé bukkantunk most erre a csodálatos, igazi zöldövezeti, medencés sorházi, de szélső otthonra.

Itt Rákoscsabán, közelebbről a Lemberg utcában, azon a részen, ahol hatalmas zöldterületek vannak, egy ilyen rész választja el a területet az Anna utcától.

Így hát páros oldalon élők lényegében nagy szabad terület közelében élnek, a házsorok egyáltalán nincsenek beszorítva „egymás szájába”.

 

A nagy terek ne tévesszenek meg senkit, igen közel van ide a Pesti úti Aldi valamint a Lidl, akár el is sétálhatunk ezekig az áruházakig. Továbbá a Pesti úton járó többféle BKK buszokkal igen hamar egy nagy, metróvégállomás csomóponthoz, az Örs vezér teréhez érkezünk. De nem muszáj odáig utaznunk, hiszen helyben remek óvoda, kellemes iskola, játszótér, valamint étterem is akad.

Számos család keresgél így errefelé kertes otthont, de ma már az eladósorban lévő házak száma alacsony. No, még ha épített medencét is szeretnék, akkor a választék még szerényebb.

Ám most mégis bemutatunk egy ilyet: mégpedig ezt, a már említett a Lemberg utcai szélső sorházi otthont. Ennek óriási előnye, hogy nemcsak nagy és kizárólagos használati jogosultságú telek tartozik a házhoz, de területe egyből a zöldövezettel határos. Különlegesség továbbá az említett süllyesztett, épített úszómedence, amely intim, hiszen ide legfeljebb a zöldben csiripelő madarak leshetnek be…

Így hát erre reggelente bizony madárdalra kelhet fel, és a kertre néző tágas teraszon ihatja meg a reggeli kávéját; továbbá ez a hely családi-, baráti összejövetelekhez is ideális. A szép környezet mellett azonban más is tud nyújtani ez az otthon.

A szélső lakás két szinten, nappali-étkezővel, konyhával, fürdőszobával és 4 hálószobával várja új lakóit, azaz egy nagyobb család számára is kényelmes életteret nyújt.

Ráadásul még bővíthető is, hiszen a padlástér is teljesen le van szigetelve, gipszkartonozva, tetőtéri ablakokat is kapott, és a gáz és a villany is fel lett vezetve. Azaz ez a sorház könnyedén – és korrekt, szerény költséggel – kétgenerációssá is átalakítható.

A ház ráadásul kiváló állapotú, rezsije sem magas, továbbá az autó tárolási lehetősége a közös telekrészen van, tehát a parkolásért sem kell fizetni.

Egy igazi madárcsicsergős, mégis jó infrastruktúrájú környéken keres medencés családi házat? Ez a szép otthon csak Önre vár!

A cikk megjelenését a sorház értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)