Válaszd ezt a XIII. kerületi ékszerdobozt legújabb befektetésnek!

Mint mind tudjuk manapság igen nehéz olyan ingatlant találni, ami minden szempontból megfelelőnek bizonyul, akár befektetésnek, akár saját részre. Válaszd ezt a  XIII. kerületi ékszerdobozt, amibe te is garantáltan bele fogsz szeretni.

A XIII. kerületben, Angyalföld szívében található ez a gyönyörű összkomfortos lakás, ami akár azonnal költözhető. A 2019-ben átadott lakásnak eddig egyetlen Hölgy tulajdonosa volt, szóval mondhatjuk, hogy eddig szinte 0 km-t futott. Az első emeleten lévő három szobás lakás, makulátlan berendezésének köszönhetően, kiváló választás lehet azok számára, akik szeretik a letisztultságot. A lakásban gépesített konyha, beépített gardróbszekrény, és kertre néző erkély vár, amely nemcsak neked kedvez, de később esetleges albérlődnek is. 

Manapság nem hagyható ki ingatlanvásárlás során az energiatakarékosság alapos megvizsgálása sem. Ebben a lakásban a napelem, a hűtő-fűtő klíma, valamint az elektromos autó töltő mellett, 15 cm vastag hőszigetelés is segíti, hogy a rezsiárak ne szálljanak az egekbe. 

A környék közlekedése és infrastruktúrája kiemelkedő, több villamos és busz is közlekedik ezen a vonalon, amikkel a városközpont is könnyen elérhető. A közelben számos óvoda, iskola, szupermarket és különböző szolgáltatók találhatóak, melyek megkönnyítik a napi ügyek intézését. Emellett a kikapcsolódást, többek között a közelben lévő Városliget, a Margitsziget, plázák és fitnesztermek nyújtják.

Élvezze ki a belváros közelségének és a kertvárosias életnek minden előnyét, egy olyan modern, új otthonban, ahol nem kell a rezsiszámlák miatt aggódnia többé.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Figyelem, napelemesek! Tavasszal pénz áll a házhoz!

Figyelem, napelemesek! Tavasszal pénz áll a házhoz!

Tavasszal megkezdődhetnek a kifizetések, megindulhat a modern napelemes rendszerek telepítése.

Nem merészkednek ki a magyar vidékre Budapestről a külföldiek

Nem merészkednek ki a magyar vidékre Budapestről a külföldiek

A nemzetközi turizmus kezd normalizálódni, ebből Budapest is egyre többet profitál, a vidék viszont alig lát ebből valamit.

Így előzné meg a családon belüli erőszakot Budapest

Így előzné meg a családon belüli erőszakot Budapest

A Fővárosi Közgyűlés szerdán elfogadta a családon belüli erőszak megelőzéséről és az áldozatok védelméről szóló fővárosi stratégiát.

Lassú elmozdulás már van, robogásról ne is álmodjunk a lakáspiacon

Lassú elmozdulás már van, robogásról ne is álmodjunk a lakáspiacon

Növekedhet a hitelfelvételi kedv, de a piac továbbra is várja a felújítási program újraindítását.

© 2024 (v2.202102)