Válaszd ezt a XIII. kerületi ékszerdobozt legújabb befektetésnek!

Mint mind tudjuk manapság igen nehéz olyan ingatlant találni, ami minden szempontból megfelelőnek bizonyul, akár befektetésnek, akár saját részre. Válaszd ezt a  XIII. kerületi ékszerdobozt, amibe te is garantáltan bele fogsz szeretni.

A XIII. kerületben, Angyalföld szívében található ez a gyönyörű összkomfortos lakás, ami akár azonnal költözhető. A 2019-ben átadott lakásnak eddig egyetlen Hölgy tulajdonosa volt, szóval mondhatjuk, hogy eddig szinte 0 km-t futott. Az első emeleten lévő három szobás lakás, makulátlan berendezésének köszönhetően, kiváló választás lehet azok számára, akik szeretik a letisztultságot. A lakásban gépesített konyha, beépített gardróbszekrény, és kertre néző erkély vár, amely nemcsak neked kedvez, de később esetleges albérlődnek is. 

Manapság nem hagyható ki ingatlanvásárlás során az energiatakarékosság alapos megvizsgálása sem. Ebben a lakásban a napelem, a hűtő-fűtő klíma, valamint az elektromos autó töltő mellett, 15 cm vastag hőszigetelés is segíti, hogy a rezsiárak ne szálljanak az egekbe. 

A környék közlekedése és infrastruktúrája kiemelkedő, több villamos és busz is közlekedik ezen a vonalon, amikkel a városközpont is könnyen elérhető. A közelben számos óvoda, iskola, szupermarket és különböző szolgáltatók találhatóak, melyek megkönnyítik a napi ügyek intézését. Emellett a kikapcsolódást, többek között a közelben lévő Városliget, a Margitsziget, plázák és fitnesztermek nyújtják.

Élvezze ki a belváros közelségének és a kertvárosias életnek minden előnyét, egy olyan modern, új otthonban, ahol nem kell a rezsiszámlák miatt aggódnia többé.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hogy állunk megújuló energiával? A Klasszis Média konferenciáján erre is választ kaphat

Hogy állunk megújuló energiával? A Klasszis Média konferenciáján erre is választ kaphat

A Klasszis Média rendezvénye keretében vizsgáljuk a nemzetközi, de főleg a hazai energiakörképet.

Budapestre jön a kínai elnök – kövesse velünk a Kormányinfót percről percre!

Budapestre jön a kínai elnök – kövesse velünk a Kormányinfót percről percre!

Ma 11 órától ismét Kormányinfó, ezúttal Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterrel és Vitályos Eszter kormányszóvivővel.

Itt a tavasz! Fogynak a drága cabriók, de melyik?

Itt a tavasz! Fogynak a drága cabriók, de melyik?

Nőtt a drága kabriók iránti kereslet. A tavalyhoz képest fiatalabb és drágább modelleket keresnek a portálon.

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

És egyre rövidebb időt lennének képesek átvészelni, ha elvesztenék állásukat- derül ki a BNP Paribas Cardif Biztosító és a Medián legfrissebb, első negyedéves közös kutatásából.

© 2024 (v2.202102)