Válaszd ezt a XIII. kerületi ékszerdobozt legújabb befektetésnek!

Mint mind tudjuk manapság igen nehéz olyan ingatlant találni, ami minden szempontból megfelelőnek bizonyul, akár befektetésnek, akár saját részre. Válaszd ezt a  XIII. kerületi ékszerdobozt, amibe te is garantáltan bele fogsz szeretni.

A XIII. kerületben, Angyalföld szívében található ez a gyönyörű összkomfortos lakás, ami akár azonnal költözhető. A 2019-ben átadott lakásnak eddig egyetlen Hölgy tulajdonosa volt, szóval mondhatjuk, hogy eddig szinte 0 km-t futott. Az első emeleten lévő három szobás lakás, makulátlan berendezésének köszönhetően, kiváló választás lehet azok számára, akik szeretik a letisztultságot. A lakásban gépesített konyha, beépített gardróbszekrény, és kertre néző erkély vár, amely nemcsak neked kedvez, de később esetleges albérlődnek is. 

Manapság nem hagyható ki ingatlanvásárlás során az energiatakarékosság alapos megvizsgálása sem. Ebben a lakásban a napelem, a hűtő-fűtő klíma, valamint az elektromos autó töltő mellett, 15 cm vastag hőszigetelés is segíti, hogy a rezsiárak ne szálljanak az egekbe. 

A környék közlekedése és infrastruktúrája kiemelkedő, több villamos és busz is közlekedik ezen a vonalon, amikkel a városközpont is könnyen elérhető. A közelben számos óvoda, iskola, szupermarket és különböző szolgáltatók találhatóak, melyek megkönnyítik a napi ügyek intézését. Emellett a kikapcsolódást, többek között a közelben lévő Városliget, a Margitsziget, plázák és fitnesztermek nyújtják.

Élvezze ki a belváros közelségének és a kertvárosias életnek minden előnyét, egy olyan modern, új otthonban, ahol nem kell a rezsiszámlák miatt aggódnia többé.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Az államkassza is jól járt a dohányosokkal

Az államkassza is jól járt a dohányosokkal

2022-ben a legális dohánypiac növekedést mutatott. Mindez az állam számára érezhető plusz jövedelmet generált. Akár 500 milliárd is befolyhatott.

Félmilliárdot költ csak taxira az MTVA

Félmilliárdot költ csak taxira az MTVA

A fizetett tapsolók után most épp taxira költ a közpénzből működő Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA).

Újabb offenzívára készül Putyin?

Újabb offenzívára készül Putyin?

A keddi nap legfontosabb eseményei.

Hiába dübörög előre a TV2 műsora, mégis az RTL dörzsölhette a márkát

Hiába dübörög előre a TV2 műsora, mégis az RTL dörzsölhette a márkát

Új sorozatot üdvözölhettünk a 4. héten az egyik nagy kereskedelmi csatorna képernyőjén, miközben továbbra is verhetetlen egy nosztalgikus kedvenc.

© 2023 (v2.202102)