Miért szükséges biomechatronikai végzettség az ingatlanunk értékesítéséhez?

Nem szükséges. Ugyanakkor az átlagos ingatlantulajdonos jellemzően nem ért annyira az ingatlanhirdetéshez, hogy hirdetésével elérje célközönségét. Feltölti egy-két ismertebb ingatlan hirdető portálra, csatol pár homályos képet, egy kézzel rajzolt alaprajzot meg egy-két soros leírást és aztán hátradőlve várja az érdeklődőket. Sajnos vagy nem sajnos, de ha gyorsan tovább szeretnénk adni az ingatlanunkon, akkor ennél azért egy kicsit többet kell tennünk.

Persze, mehet a hőzöngés, hogy „Márpedig én tudom, mit csinálok! Nekem aztán senki ne mondja meg mi a tuti, úgyis mindenki csal, lop, hazudik…” Igen-igen, tudjuk, de higgye el, mi tényleg csak egy-két jó tanácsot szeretnénk megosztani, aztán a saját belátása szerint eldöntheti bárki, hogy miképpen cselekszik.

„Ám legyen, akkor mutassátok azokat a csoda trükköket!”

Bármilyen meglepően is hangzik ebben semmi csoda nincsen, elég csak igényesnek és átgondoltnak lennünk! Gondosan válasszuk ki azt a hirdetői felületet, ahol meg szeretnénk hirdetni az ingatlanunkat. Legyünk tudatosak, legyünk tisztában az ingatlanunk előnyeivel és persze a hibáival, amiket igyekezzünk a lehetőségeink szerint javítani, vagy legalábbis úgy prezentálni, hogy azok ne legyenek szembetűnőek. Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen minőségű képet csatolunk és mik azok amiket kiemelünk a leírásban.

Jó-jó, de ez macerás és nekem erre nincs időm! – merülhet fel a gondolhat. Mi pedig azt mondjuk, hogy ne aggódjon, mindenre van megoldás! Az Ingatlantájó az egyik leggyorsabban és legkönnyebben kezelhető ingatlanhirdető portál, ahol könnyűszerrel meg tudja oldani a hirdetés feladást, és egyből nem is egy, de két felületen is megjelenik a hirdetni kívánt ingatlan, az ingatlantajolo.hu illetve az otthonterkep.hu weboldalakon, méghozzá ingyenesen!

Azonban érdemes átgondolni, hogy valamilyen kiemelési csomaggal sürgessük meg az eladási folyamatot, hiszen önmagában, a 100 ezernél is több hirdetés között bizony elenyésző jelentősége van egyszem hirdetésünknek bármiféle támogatás nélkül. Olyan, mint tű a szénakazalban, bármennyire is tip-top a kis ingatlanunk, sajnos közel se biztos, hogy elér a megfelelő mennyiségű emberhez.

 

Ugyanakkor ne csüggedjen, lehetőségek tárháza az Ingatlantájolón!

Egyedülálló módon már 14 napra is kiemelheti a hirdetését, de a 30, a 60 és a 120 napos kiemelési csomagra is van lehetőség és természetesen minél többnapos csomag mellett dönt annál kedvezőbb az ár. Értelemszerűen, akinek pedig vidéken találhatóak az ingatlanjai vagy 21 millió alatt értékesítené, azokra még kedvezőbb ajánlatok várnak.

De mit is tartalmaznak a csomagok?

Kép és felirat: 20 db kép feltöltésére nyílik lehetőség, és a képeken elhelyezett feliratok külön kiemelik az ingatlanunkat a találati listában. Olyan feliratok közül lehet választani, mint „Alacsony rezsi”, Kitűnő vétel” vagy „Tehermentes”.

Egyéb kiemelési opciók: Social media kiemelés is választható, ami által még több ezer emberhez elérhet a hirdetett ingatlan, ráadásul a partneroldalakon további ajánlódobozokba is kitehetjük az ingatlanát csupán csak a megfelelő kiemelési csomagot kell kiválasztani.

Cikket is írhatunk az ingatlanáról

Az Ingatlantájolónak az az egyedi ajánlata is rendelkezésre áll, hogy az Otthontérkép Magazinon egy önálló cikket készíttethet tapasztalt újságíró kollégáinkkal. Csak annyi a teendő, hogy olyan kiemelési csomagot választ, ami ezt a szolgáltatást tartalmazz és munkatársaink azonnal fel is veszik Önnel a kapcsolatot, hogy igényeinek megfelelően elkészüljön a cikk. A megjelenő cikk pedig az Ingatlantájoló partneroldalain is megjelenik (pl.: Mfor, Privátbankár, Infostart), így még nagyobb érdeklődést tud eredményezni a hirdetése.

 

Mindenképpen az első helyre szeretne kerülni a találati listán, amikor egy vevő új otthont keres? Licitáljon az első helyekre, próbálja ki az Ingatlantájoló forradalmian új és kiváló ár-érték arányú licit szolgáltatását. Most még a sokat hirdető ingatlanirodákat is könnyen megelőzheti! 

Használd ki a 3 szintű licitrendszer előnyeit!

Az Ingatlantájolón az a szerencsés versenyhelyzet alakult ki, hogy mindenki egyenlő eséllyel indul, és minden hirdetőnek a saját kezében van a lehetőség, hogy a listaoldalak élére törjön. Ehhez pedig mást sem kell tennie, mint a 3 szintű licitrendszert használnia. Ehhez csupán annyit kell tennie, hogy krediteket vásárol, amelynek köszönhetően a helyi és a különböző szűréseknek megfelelően, a listaoldalakon licitálással a legjobb helyeket érheti el. Sokszor az tapasztalható, hogy az ingatlanközvetítő cégek mellett magánszemélyként labdába sem tudunk rúgni a hirdetésünkkel, de ezzel a veszéllyel most nem kell számolnunk. A megfelelő kreditmennyiség vásárlásával az első helyre pozícionálhatjuk a hirdetésünket és az érdeklődők elképesztően gyorsan el tudnak érni minket.

Még több elérést eredményezhet, ha euróban hirdetünk!

Az Ingatantájolón a külföldi érdeklődők is előszeretettel keresnek új ingatlanokat akár befektetésnek, akár saját felhasználásra, így érdemes már a legelején euróban feladni a hirdetésünket. Ezzel ráadásul az árfolyamveszteséget is elkerüljük és emellett az árak összehasonlíthatók is. Az MNB napi árfolyami adatait használja a rendszerünk, ami által átváltja forintba is az ingatlanunk árát, és az ár szerinti listázásnál is a találatokat a pénznemektől függetlenül sorba rendezi.

 

Szeretné, hogy a külföldiek körében is felkeltse a figyelmet a hirdetésével? Akkor hirdessen euróban! Az Ingatlantájoló rengeteg különleges szolgáltatása mellett, erre is van lehetőség!

 

Reméljük mindez meggyőzte, hogy az Ingatlantájoló az egyik legmegbízhatóbb és az ingatlan hirdetési piac jelentős résztvevője. Évtizedes múltjával, rengeteg innovatív lehetőséggel és rendkívül kedvező árakkal várja a hirdetni vágyókat illetve az ingatlan keresőket.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Kamatdöntő ülést tart kedden a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa.

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Mutatjuk Európa legjobb meddőségi klinikáinak a listáját.

Áram nélkül nincs ellenállás - mondta az ukrán külügyminiszter

Áram nélkül nincs ellenállás - mondta az ukrán külügyminiszter

Raktárakat és radarokat is szétlőttek az oroszok.

Még nagyobb bajt előzhetett meg a teljes káoszt hozó informatikai leállás?

Még nagyobb bajt előzhetett meg a teljes káoszt hozó informatikai leállás?

Ezerszámra törölt repülőjáratok, akadozó banki rendszerek, pánik világszerte egy szoftverfrissítés miatt. De mit akartak javítani és mi jó származhat ebből?

© 2024 (v2.202102)