Új építésű álomotthonba költöznél? Ezek a kulcsrakész lakások, csak rád várnak!

Amikor leendő otthonunkat keressük számtalan szempont felmerülhet a megfelelő ingatlan kiválasztásáig. Fontos a frekventált, mégis szép környezet, az ingatlan állapota, és manapság szinte elengedhetetlen a drámai rezsiárak kérdése is. Aki egy igazi álomotthont keres szerencséje van, ugyanis mai cikkünkben pont egy ilyen lakást hoztunk el.

Győr-Szabadhegyen, Győr egyik közkedvelt, városrészében, családi házas környezetben, elkészült ez az új építésű társasház, amiben két, lakberendező által megálmodott lakás került kialakításra. A társasház új építésű, rendezett, a két lakás azonnal költözhető és kulcsrakészen várja legújabb lakóit. A két ingatlan külön-külön, igény esetén együtt is megvásárolható, kiváló választás befektetési célra.

A földszinti lakás 74 nm-es alapterületéhez külön gépkocsibeálló, egy közel 20 nm-es terasz, valamint közvetlen 200 nm-es kertkapcsolat is tartozik, ami nagy adomány a családosok számára. Ezen kívül két külön nyíló hálószoba, egy tágas fürdőszoba, és egy amerikai-konyhás nappali várja leendő lakóit kiválóan felszerelt, gépesített konyhával.

Az emeleti lakás 70 nm-es, és szinte ugyanezekkel a paraméterekkel rendelkezik, tehát gyerkőccel szintén ideális választás. A kertkapcsolat helyett, ennél a lakásnál egy 7 nm-es erkély és egy 1,5 nm-es tároló kapott helyet, amik remek átgondoltsággal lettek kialakítva, emellett nagy könnyedséget nyújtanak. A tágas fürdő és a nagyszerűen felszerelt konyha ennél az ingatlannál is garantálva vannak.

Bátran lehet állítani, hogy ezekre az ingatlanokra nem kell költened, hisz kialakításuk során mindenre igyekeztek odafigyelni. Ha ide költözöl biztosíthatunk, hogy egy kényelmes, tágas, stílusos otthont kapsz, ami nem mellesleg légkondival és riasztóval is el van látva.

Manapság az energiatakarékosság is rendkívül lényeges szempont otthonunk kiválasztásakor, ezért fontosnak tartottuk megemlíteni, hogy a beszerelt légkondi mellett, BB energetikai tanúsítvánnyal rendelkezik mindkét ingatlan, így a rezsi árak miatt sem kell, hogy fájjon később a fejed.

A környéket tekintve egy fiatal pár, vagy akár családosok számára is kiváló választás lehet bármelyik lakás. A közelben számos bevásárlási lehetőség és közintézmény is található. A belváros autóval pár perc alatt megközelíthető.

Az ingatlanokról már videók is elérhetőek,

itt nézheted meg a földszinti lakást:

és itt az emeleti lakást:


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)