Hogy micsoda? Vidéki birtokok ennyiért? Azért a lófarmnak is van vége!

A magyarországi vidék nagy történelmi múlttal rendelkezik és számos előnye van a fővárossal szemben, hiszen sokan nem feltétlenül a nyüzsgésre és a folyamatos pörgésre vágynak, hanem egy sokkal nyugodtabb életvitelre, távol a betondzsugelektől és inkább egy vidéki birtok adta nyugalmat élveznének természeti környezetben. Mi most bemutatunk pár vidéki birtokot, ahol a gazdálkodás és állattartás könnyűszerrel meg tud valósulni és gyönyörű környezetben élvezhetik az új tulajdonosok a mindennapi életet. 

Festői szépség Dunabogdányon

A Dunakanyarban egy 5 hektáros belterületi birtok is eladó állapotba került. Akár egy festői szépségű magánbirtokra vágyik, akár valami jó befektetésre, vállalkozásra keres ingatlant, itt bármelyiket megtalálhatja. A területen rengeteg szabadidős programra van lehetőség, és akár számos szolgáltatást kielégítő építmény elhelyezhető. Egy több egységet tartalmazó üdülőépület, szálláshely, üdülőtábor és kemping, csónakház, szórakoztató, kulturális és vendéglátó épület, állattartó, kereskedelmi és szolgáltató épület is megvalósítható. Készült egy 21 szobából, wellness központból álló épület engedélyezési terve is, amely a jelenlegi szabadidőpark hasznosítást tovább bővítené és a meglévő egységek funkcionális kihasználtságát fokozná.

Falusi turizmus Kecskeméten

Kecskeméten egy igazán impozáns és nagyméretű, 16 hektáros telek várja az új birtokosokat, amin egy 24 szobás, 16 fürdőszobás, falusi turizmusra is tökéletesen alkalmas lovastanya épült 16 boxos angol istállóval. A birtokon nem csak kizárólag szállás adható, de számos egyéb rendezvény szervezésére is alkalmas terek állnak rendelkezésre, így akár esküvőről, családi vagy netalán céges rendezvényről lenne szó, akkor is tökéletesek a terek ezeknek a lebonyolítására. A panzió teljesen felszerelt, a konyha és reggeliztető helyiség illetve a mosókonyha is korszerűen kialakított. Az élményeket fokozza még, hogy horgásztó és kis halastó is található a területen. 

Gyönyörű természeti környezet Isaszegen

Budapesttől 20 km-re Isaszeg Öreghegy részén gyönyörű természeti környezetben eladóvá vált egy állandó lakhatásra alkalmas, könnyűszerkezetes, 2 épületből álló házikó, hatalmas birtokkal. Teljeskörű felújításon esett keresztül az ingatlan 2022-ben, aminek során a nyílászárók cseréje is megtörtént, illetve megújult a fürdőszoba, a konyha és a burkolatok is. A fűtést energiatakarékos klímával oldották meg, míg a közművek közül a villany be lett vezetve a házba, a vízellátás pedig jelenleg a 60 m mély kútból történik, de lehetőség van vezetékes víz bekötésére is. Aki állattartásra, gazdálkodásra adná a fejét vagy csak a város zajától menekülne, de mégis szeretne elérhető közelségben maradni Budapesthez, azoknak ideális választás lehet ez a bájos otthon.

Lovastanya, panzió és étterem Orfűn

Pécstől mindössze 15 km-re, Orfű kerületén, Orfű és Abaliget közötti részen egy több, mint 31 hektáros területen, csodaszép természeti környezetben fekvő lovastanya várja az új tulajdonosát. Zöldövezeti elhelyezkedése mellett jó infrastruktúrával rendelkezik a terület. A tiszta levegő és a gyönyörű környezet már önmagában is vonzó lehet, de a lovasfarmhoz egy családi ház is hozzátartozik, illetve egy panzió-étterem, melynek földszintjén konferencia termet alakítottak ki, és lent és tetőtérben is apartmanok kaptak helyet, valamint alagsorában közösségi helyiségek kerültek kialakításra. Ez kiegészül kültéren a szabadtéri kemencével, ahol számos rekreációs program lebonyolítható. Ha pedig ez még mindig nem lenne elég vonzó, akkor meg kell említeni a panziótól keleti irányban fekvő 18 boxos lóistállót is, ahol nyaranta lovas táborokat is szerveztek a korábbi tulajdonosok.

Csodás telek a Királyvölgyben

Tinnye fejlődő, nagytelkes lakóparkjában, a gyönyörű panorámával rendelkező Királyvölgyben egy hatalmas méretű telek is eladó sorban található. Belterületi besorolású és összközművesített, a beépítettsége pedig csupán 15 %, tehát lehetőség van további fejlesztésekre és építkezésekre. Víz, villany és csatorna is a telken bevezetésre kerültek, tehát akik építkezésbe kezdenének, azoknak kiváló választás lehet, azonnal megkezdődhetnek a munkálatok. 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ömlik a víz egy óriástározóból, településeket kell evakuálni Dél-Ukrajnában

Ömlik a víz egy óriástározóból, településeket kell evakuálni Dél-Ukrajnában

A gát az Oroszország által megszállt dél-ukrajnai területen, Herszon régióban van a front közelében, Nova Kahovkánál.

Az ukrán külügyminiszter szerint elég fegyverük van az ellentámadáshoz

Az ukrán külügyminiszter szerint elég fegyverük van az ellentámadáshoz

Ez történt az elmúlt órákban az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Újabb magyar hegymászó próbálkozik egy 8000 méter feletti csúccsal

Újabb magyar hegymászó próbálkozik egy 8000 méter feletti csúccsal

A világ kilencedik legmagasabb hegycsúcsára, a 8125 méter magas Nanga Parbatra indul június 6-án, kedden Varga Csaba Nagyváradon élő hegymászó, építész - hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában.

Jelentős pálfordulás a Kaáli Intézet utódjánál

Jelentős pálfordulás a Kaáli Intézet utódjánál

Az elsőként államosított Kaáli Intézet utódja, a Dunamenti REK Reprodukciós Központ Kft.-nek veszteséges lett a tavalyi éve.

© 2023 (v2.202102)