Szerelembe fog esni ezekbe a kuckós kis könyvsarkokba!

A könyvek szerelmese és olyan otthonban tudja igazán elképzelni magát, ahol a kuckózós könyv olvasós esték nyugalomban és kellemes hangulatban telhetnek el? Akkor nem is kell tovább kutatnia! Mi most találtunk pár olyan ingatlant, ahol csodás kis terek lettek erre kialakítva, és Önnek más dolga sincs, csak hátradőlni és élvezni egy jó könyvet!

Szombathely belvárosában galériás kuckó

Fa, kő, és a természet színei, mint egy skandináv stílusú otthon, ahol egy forró teát kortyolgatva elmerülhetsz kedvenc könyved világában! Gyere és szeress bele! Szombathely belvárosában eladásra kínálnak egy 80 m2-es, 2 szintes, polgári típusú társasházi lakást. Az ingatlan egy 6 lakásos, kamerával felszerelt, zárt lépcsőházas társasház I. emeletén helyezkedik el, ahonnan közvetlen kilátás nyílik a szombathelyi ferences templomra. A helykihasználás miatt több helyen galériát alakítottak ki, ezáltal a lakás földszintjén: szoba+galéria illetve fürdőszoba, 2 wc, konyha, nappali-étkező+galéria és kamra található. A D-i tájolásnak köszönhetően a szobákat világos, tágas terek jellemzik. Frekventáltságát tekintve kiváló, a Fő tértől 100 m-re helyezkedik el, ebből adódóan óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, piac és még számos kereskedelmi és szolgáltató egység elérhető néhány perces sétával.

Budán ragyogó, napfényes lakás gyönyörű könyvespolccal

Budán, a Karolina út elején eladó ez a szép állapotú, ragyogó napfényes, 75 m2 + 4,5 m2 erkélyes lakás egy 10 lakásos társasházban.  Az alapvetően 2 szoba + hallos lakásban a nappalit és a hallt egybenyitották, így egy előkelő, nagyobb családi összejövetelre is alkalmas, tágas, 29 m2-es helyiség áll rendelkezésre. A lakás teljes körű felújításon esett keresztül, ami érintette a víz-, gáz-, elektromos vezetékeket, burkolatokat, a fürdőszobában zuhanyzót építettek be, és a nyílászárókat is felújították. Megmaradtak az eredeti ajtók, ablakok, amit redőnnyel, és dupla, szigetelt üvegezéssel láttak el, így az utcáról beszűrődő zajt teljesen kizárták és nem zavarja semmi a nyugodt délutánokat. A fűtés kombi gázcirkóval, radiátorokkal megoldott minden helyiségben. Tárolásra a lakásban található kamra, és a társasház udvarán egy saját, 3 m2-es helyiség használható. A környéknek remek az infrastruktúrája, így orvosi rendelő, gyógyszertár és számos kisebb-nagyobb üzlet megtalálható.

A Kálvin tér közelében modern megjelenés és elegancia

A IX. kerületben, a Kálvin tér közelében vár új tulajdonosára ez a 116 m2-es, 3 szobás, felújított és igényesen berendezett, illetve teljesen gépesített lakás. A környék rendkívül frekventált hiszen a Kálvin tér valamint a Corvin-negyed is könnyűszerrel megközelíthető. Itt a nappali modern módon és ízlésesen került berendezésre, nagy könyvespolccal, ahol zavartalanul és jó hangulatban lehet eltölteni a délutánokat. Jelenleg egy bérlő lakik az ingatlanban, így főleg befektetés céljából érdemes megvásárolni a lakást. 

Remetehegyen egy egész falon könyvbirodalom

Remetehegyen egy 3 szobás, panorámás lakás belső kialakítása is igazán vonzó a könyvek szerelmeseinek, hiszen egy egész falat elfoglal a beépített szekrénysor, teli könyvekkel. Az ingatlan a társasház legfelső emeleten helyezkedik el, ahonnan csodálatos panoráma tárul az emberek elé. Mindezt a 14 m2-es teraszról lehet élvezni. Remek elosztással rendelkezik az ingatlan, nappali és két háló szoba, étkezős konyha, kamra, fürdőszoba és külön helyiségben WC található. A fürdőszobában kád és zuhanyzó is ki lett alakítva. A nagy üvegfelületek miatt a lakás világos, a nap körbe járja. A tárolásra több beépített szekrény, polcrendszer illetve tükrös gardróbszekrény is használható. A nappaliban egy nyílt égésterű kandalló került kialakításra. A lakás szomszédságában található a Kiscelli kastély és parkerdő, egy 15 hektáros ősparkkal, amely kulturált sétahely, padokkal, tűzrakó állomásokkal, sok egymást keresztező sétaösvénnyel és egy bringázásra alkalmas aszfaltozott úttal.

Havanna lakótelepen kicsi de barátságos kialakítás

A 18. kerületi Havanna lakótelepen, egy 60 m2-es, 2+1 félszobás lakás is eladó állapotban található jelenleg. Ebben a felújított, remek elosztású és klimatizált lakásban a könyves sarok szintén idilli hangulatú, itt kellemesen telik el a pihenésre szánt idő. A felújítások során ráadásul a műanyag nyílászárók cseréje is megtörtént, illetve a teljes burkolat. A vizes helyiségek megújultak valamint a klíma önálló megszakítóval rendelkezik. A lakás távfűtéses, kiváló elosztású, a kilátás a Budai-hegyekre néző, míg az erkély a parkosított futókörre néz. A környék nagyon jól ellátott, közelben mindenféle bevásárlási, sportolási és kikapcsolódási lehetőségek 5 perces gyalogtávolsággal megközelíthetők.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Pont azokon a piacokon nem vásárolnak elektromos autókat, ahova a magyarországi gyárak szállítanának.

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Itt az ideje beváltani a nyaralós pénzt?

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Sokan nem vitték vissza az ajánlóíveket, pedig ez kötelező lenne.

A számok is megmutatták, nagyot bukott Hosszú Katinka étterme

A számok is megmutatták, nagyot bukott Hosszú Katinka étterme

A határidő előtt leadták mindegyik, az olimpiai, világ, és Európa-bajnok úszónőhöz köthető cég beszámolóját.

© 2024 (v2.202102)