Lakások, ahol alig kell rezsit fizetni? Budapest 8. kerületében keressen!

A jövődet a főváros egyik nyüzsgő és élettel teli csomópontjában képzeled el? Ráadásul fontos számodra, hogy otthonod fenntartási költségei alacsonyak legyenek? Akkor Budapest 8. kerületében, a Fiumei Residence lakásai csak rád várnak, ugyanis itt amellett, hogy ezek a feltételek megvalósulnak még számos egyéb pozitívummal is kiegészül az ittlakás élménye. Emellett a lakások mérete változatos, így akár egyedül akár családosan költözne, akkor is egészen biztos, hogy itt megtalálja a számításait!

A 8. kerület egyik közkedvelt részén, a Fiumei úton épült fel az előbb említett új építésű lakópark. Az épület számos páratlanul jó tulajdonsága nem merül ki a környezettudatos szemléletben, de a modern épületgépészeti megoldások is hangsúlyos szerepet kaptak az építkezések során. Nem maradhat említés nélkül a környék elképesztően kiemelkedő infrastruktúrája sem. A Keleti pályaudvar sétatávolságra megtalálható, így a 2-es és 4-es metró vonala, villamosok, trolik és buszok is rendelkezésre állnak, hogy a főváros bármely egyéb pontjára könnyűszerrel el lehessen jutni. Legyen szó akár sportolási- vagy szórakozási lehetőségekről a kerület bővelkedik a lehetőségekben, hiszen edzőtermek, bisztrók, kávézók, éttermek és bevásárlóközpontok fedezhetőek fel a közeli utcákban.

Ha Önnek fontos, hogy értékálló ingatlanba fektesse a pénzét, akkor mindenképpen jó helyen keres, hiszen itt a modern műszaki megoldások mellett a megjelenésben is arra törekedtek, hogy harmonikusan beilleszkedjen a városrész képébe. A kellemes kikapcsolódást szolgálja, hogy a 2 épületből álló projekthez két parkosított belső udvar is hozzátartozik, ami automata öntözőrendszerrel rendelkezik. Az épületek közötti átjárás pedig az egyedi tervezésű hídon keresztül oldható meg. 

Arról már volt szó, hogy az itt megvásárolható lakások elhelyezkedésüket tekintve rendkívül jó választásnak tekinthetőek, ugyanakkor azt is fontos kiemelni, hogy az energiatakarékos jegyek különös jelentőséggel bírtak a kivitelezésben. Ennek értelmében a lakásokba beépített hőszivattyú került, ami központi gázfűtéssel lesz kiegészítve és lakásonként egyénileg lesz szabályozható a hőmérséklet, illetve a penthouse lakásokban padlófűtéssel is kiegészül a rendszer. Az udvari lakásokban egyedi klímaegység biztosítja a hűtést, míg az utcafronti lakásokban a hőszivattyúra csatlakozó fan-coil, a penthouse lakásokban pedig mennyezeti panel került beépítésre. 

A modern fűtési rendszer azonban csak egy környezettudatos megoldás a sok közül, ugyanis a hőszigetelés elsőosztályú, az extra zajvédelem, illetve a biztonsági üvegezéssel is ellátott nyílászárók pedig további energiatakarékos megoldások annak érdekében, hogy a rezsiszámlák egészen biztos alacsonyan maradjanak az év bármely szakaszában. Az alumínium külső nyílászárók távirányításúak, antracit-szürke kültéri árnyékoló előkészítésűek, ami által különösen korszerűvé válik a Fiumei Residence.

Az épület lakásainak mérete és alaprajza változatos, és bőven van lehetőség arra, hogy mindenki ki tudja választani a számára leginkább szimpatikus lakást, amiben a jövőjét képzeli el. A legkeresettebbek a nappali + 1 hálószobás lakások, ugyanakkor a családosok körében a nappali + 2 hálószobás lakások a kelendőbben, míg a kisebb stúdiólakások is népszerűségnek örvendenek az egyedül költözők között. 

A lakások mindegyikéhez kapcsolódik erkély, akik pedig igazán tágas és nagy légterű otthonra vágynak, azok a penthouse lakásokat is választhatják, amikhez tetőterasz is tartozik. Itt bármikor lehetőség nyílik arra is, hogy egy baráti- vagy családi összejövetelt szervezzenek az új tulajdonosok kellemes hangulatban. 

A parkolás a földszinti parkolóhelyeken vagy a -1-es szinten kiépített teremgarázsban oldható meg, ráadásul számos parkoló elektromos töltővel is rendelkezik. Emellett gondoltak a kerékpárral közlekedőkre is és tárolók kerültek elhelyezésre a földszinten, illetve a környezettudatosság jegyében a szelektív hulladékgyűjtésre is itt van lehetőség. 

Összegezve az eddig felsorolatakat a Fiumei Residence lakásai azért bizonyulnak tökéletes választásnak, mert itt az energiatakarékosságnak és a modern kivitelezésnek ugyanakkora jeletőséget tulajdonítottak mint a kellemes és élhető környezet kialakításának. Akik itt választanak maguknak otthont, egészen biztos, hogy nem fognak csalódni, és még hosszú évekig megbízható ingatlan kerül a birtokukba!

A cikk megjelenését a Fiumei Residence fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

„Sosem voltunk mi ellenségek” – mondja Orbán Viktorról a volt baloldali miniszterelnök (videó)

„Sosem voltunk mi ellenségek” – mondja Orbán Viktorról a volt baloldali miniszterelnök (videó)

„Előfordul, hogy néha beszélünk” – válaszolta Medgyessy Péter arra a kérdésünkre, hogy mikor beszélt utoljára Orbán Viktor miniszterelnökkel.

Döntött a Kúria a Magyar Rádió épületéről, a fideszes jelölt örülhet

Döntött a Kúria a Magyar Rádió épületéről, a fideszes jelölt örülhet

A Kúria Önkormányzati Tanácsa megsemmisítette a Magyar Rádió egykori épületeire helyi rendeletben kimondott változtatási tilalmat.

Olimpiai rekordra készül a börtön Párizs külvárosában

Olimpiai rekordra készül a börtön Párizs külvárosában

Az olimpiai  játékokra való felkészülés jegyében a hatóságok széles körű tisztogatásba kezdtek, de a helyi börtön alig bírja kapacitással.

© 2024 (v2.202102)