Akár a legújabb horror film helyszínét is megvásárolhatja 2-3 millióért Magyarországon!

Manapság különösen nagy népszerűségnek örvendenek a horror filmek, jönnek ki folyamatosan a közkedvelt és nagy nézettségű horror sorozatok folytatásai, és ezt érdemes meglovagolni. Azok a filmesek, akik helyszíneket keresnek új, horror filmjükhöz, Magyarországon igen szerencsés helyzetben vannak, mert itt akár 2-3 millióért olyan ingatlanokat vásárolhatnak meg, ahol az Insidious következő része is leforgatható lehetne. Ajánlott sietni, nehogy más csapja le a kezünkről ezeket az ihletadó helyszíneket!

Határhoz közeli lehetőségek


Barcson a lehetőségek tárháza vár minket! Nem csak a megjelenés lehet szimpatikus, de ráadásul központi helyen is található. Könnyen és gyorsan elérhetőek a város fontos pontjai, ráadásul maga a környék csendes és nyugodt, garantáltan kiváló környezetet biztosít bármilyen projekthez! Az ingatlan 40 m2-es, osztatlan, közös területen található. Ha pedig végül a felújítás mellett döntene, akkor is nagyszerű választás ez az ingatlan, hiszen olyan otthon alakítható ki, aminek csak a képzelet szabhat határt.

Erdőtelken családi ház hatalmas telekkel


Heves megyében is megtalálhatóak igazán impozáns ingatlanok, így akik az ország északi részén, a fővároshoz közel szeretnének vásárolni, azoknak ajánljuk ezt az Erdőtelken épült, 70 m2-es családi házat. Itt a hatalmas, több mint 2000 m2-es telek is vonzó lehet, és bár a ház felújítható, de inkább bontásra ítélt. Előtte azonban mindenképpen felhasználható egy művészi, horror film forgatásához a helyszín. A terület ráadásul gazdálkodásra is alkalmas és minden közmű a telek előtt található. Ami pedig még magával ragadó, hogy a szomszédság is barátságos.

Présház a pincesoron


Sárisápon, a pincesoron várja az új tulajdonosát ez a présház és a hozzátartozó pince annak minden berendezésével. A vályog építésű pincét mindig is borkészítésre használták ezért itt maradtak az ehhez szükséges kellékek is, amelyek a vételár részét képezik. Az igazán autentikus és kellemesen kísérteties megjelenés ezáltal nem csak a kreatív filmprojektekhez tökéletes, de ténylegesen használható állapotban található az ingatlan. Egy 10 m2-es borospincére és egy 20 m2-es présházra tagolódik, melyben egy pici főzőfülke is található. A présház fölött találunk egy padlást is mely tárolásra, vagy nagyobb beruházással hálófülke kialakítására ad lehetőséget. Az ingatlan melletti területen egy fatároló is helyet kapott, melynek elbontása után parkolót, vagy akár egy pici grillkertet is kialakíthat az új tulajdonos.

Nagykanizsai vályogházikó

Rigyác Imrehegyen vályogkunyhó eladó ráadásul nagyméretű, egészen 1789 m2-es fenyvessel. Rigyác Nagykanizsától és Letenyétől nem messze, kb. 12 kilométerre, nyugatra található zsáktelepülés. A ház zártkerti besorolású, és aranykorona értéke van, ezért akár gazdálkodásba is bele lehet itt fogni. A közművek ugyan nincsenek bevezetve, viszont egy közeli, közös használatú kútból bármikor nyerhető víz. Fűtésre a szobában található fatüzelésű kályha alkalmas. A vályogház azért is számít jó választásnak, mert folyamatosan szabályozza a páratartalmat és minden évszakban kellemes klímát teremt: télen mindig meleg, nyáron pedig hűvös. További előnye, hogy tűzálló és nagyon jó a hőtároló képessége. Ez utóbbi miatt a vályogház fűtése költséghatékonyan megvalósítható. Ez az ingatlan szinte bármilyen elképzelésnek eleget tud tenni.

Duna melletti családi ház

Eladóvá vált Faddon ez a 74 m2-es, vegyes falazatú családi ház. Az állapota bontandó, ezért itt aztán tényleg bármi megvalósítható a kreatív projekteket illetően, bátran lehet kísérletezni. A telek 847 négyzetméteres és összközműves.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Baleset miatt a szlovák vasút leállította a közlekedést Strekov és Párkány között.

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

A DK azonnali költségvetési átcsoportosítást követel, hogy a kórházak biztosítani tudják a legalapvetőbb feltételeket a betegek gyógyításához.

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu.

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Alcsútdobozon ezúttal az arborétum és a golfpálya szomszédságában vett 8,6 hektár (86 ezer négyzetméter) földet id. Orbán Győző.

© 2024 (v2.202102)