Luxus társasház épül Budapest XII. kerületében, kifogástalan ajánlatokkal

A Diana Társasház Budapest XII. kerületében, egy igen csendes, természetközeli környezetben kapott helyet. A környék amellett, hogy csendes és családias, a belvárost is igen hamar meg lehet közelíteni. Kiváló választás családosoknak, vagy fiatal párok számára egyaránt.

Az említett társasház a budai hegyvidéken található egy zsákutcában. Az épületkomplexum három szinten helyezkedik el, egy több mint 2000 nm-es telken, ahol összesen öt korszerűen kialakított luxus ingatlan kapott helyet. A társasház egyediségét az elhelyezkedés, a magas minőségű építészeti megoldások, a nyugodt kert és az egyedi kilátás teszi kiemelkedővé. A társasház lélegzetelállító panorámával rendelkezik, amely minden lakásból kétségtelenül élvezhető, kifejezetten az épület legfelső szintjén levő penthouse-ból, hiszen a házban egy ilyen luxusingatlan is kialakításra került.

Minden lakáshoz hatalmas teraszok és privát kertek tartoznak, emellett a lakások közötti közlekedést egy 8 fős lift segíti. A társasház fűtését és hűtését energiatakarékos mennyezeti hőszivattyús rendszer és padlófűtés biztosítja. A Diana Társasház egyik fő előnye, hogy a leendő lakók egyedi igények szerint kialakított lakásokba költözhetnek, emellett a projekt nemrégiben megkapta a használatba vételi engedélyt, ezért a lakások belső kivitelezése csak két hónapot vesz igénybe a vevői igények felmérése után.

A környék kitűnő közlekedési lehetőségekkel rendelkezik. Különböző buszmegállók sétatávolságban találhatók, és a belváros is könnyen megközelíthető autóval, mindössze mintegy 10 perc alatt. A parkolás problémamentesen megoldható, mivel 10 parkolóhely áll rendelkezésre, melyek külön megvásárolhatók.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Világszerte több mint 150 millió ember életét menthették meg a különféle védőoltások az elmúlt ötven évben. 

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

A párt egy közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz és a Tisza Párt listájának második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjét hívják vitára.

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Mi a helyzet a kormány által bevállalt nyugdíjreformmal?

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

Az USA magyarországi nagykövete egy arizóniai rendezvényen fejtette ki álláspontját a magyar kormány oroszbarátságáról.

© 2024 (v2.202102)