Bérelj balatoni nyaralót! – Ez sokkal jobban megéri, mint egy egyhetes családi nyaralás!

Manapság egy egyhetes balatoni kiruccanás egy négy fős család számára egy egész vagyonba kerülhet. Az összeg nagy részét általában a szállás teszi ki, ezt követi az útiköltség és az étkezés, a különböző strandbelépők, az esti buli és a váratlan extrák már csak hab a tortán.

Arra viszont senki nem gondol, hogy az a pénz, amennyit egy hét alatt „kidobnak” akár hosszabb távra is elég lehet egy Balaton-parti ingatlan kibérléséhez. Mai cikkünkben olyan kiadó ingatlanokat hoztunk a Balaton környékéről, amelyek mindenképpen megérnek egy kattintást.

Csopakon hat lakásos társasházban, földszinti, kertkapcsolatos, szélső lakás eladó/vagy kiadó. A lakóterületben amerikai konyhás nappali, gépesített konyhával, egy hálószoba, egy fürdőszoba és két terasz kapott helyet. Az egyik terasz 23 m2-e s a másik 8,5 m2-es, és mind a kettő kertkapcsolatos. Mivel lakás a térsasházon belül szélső pozicióban van így társasház közös kertjéből viszonylag nagy terület tartozik a lakáshoz. Az ingatlan hűtő-fűtő klímával, mosógéppel, és mosogatógéppel felszerelt. A lakás jelenleg úgy van berendezve, hogy két szülő, és két gyermek számára nyújtson kényelmes pihenést. A nyílászárók, a konyha, a fürdőszoba újak. Az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak. A lakás településen belüli elhelyezkedés kitűnő. Kényelmes gyaloglással a part a strand, a kertmozi, vonatmegálló 5 percen belül elérhető.

Balatonfüreden a város központjában, üzletek, éttermek, iskola szomszédságában vált kiadóvá egy második emeleti lakás. Az ingatlan 42 nm alapterületű, nappali, konyha, fürdő és egy tágas hálószoba is kapott benne helyet. A hangulatos tetőtéri ingatlan, újszerű bútorokkal van berendezve. A téli fűtésről gáz-cirkó kazán gondoskodik, a nyári melegről klíma. A társasház parkolójában kocsibeálló tartozik a lakáshoz.

Siófok ezüstparton került kiadásra egy felújított, modernizált, vízparti, balatoni panorámás társasházi lakást. Az ingatlan a 6. emeleten található, a lakótér 41 nm, míg az erkély 3 nm. Az épület fűtését, hűtését központosított hőszivattyús hűtő-fűtő rendszer végzi. Elrendezése remek, hiszen az erkélyen kívül egy amerikai konyhás nappali, egy tágas hálószoba és egy zuhanyzós fürdőszoba is kapott helyet az ingatlanban. A telken belüli gyermekjátszóteret és szabadtéri fitnesz parkot térítésmentesen vehetik igénybe a tulajdonosok. Az ingatlan előtt elhúzódó több mint 3 km hosszú szabad strandi terület, gondozott zöldterületekkel, parti sétányokkal, sportolási lehetőséget kínáló kölcsönző helyekkel, valamint igényesen kialakított büfékkel szolgálja ki az itt nyaralók igényeit.

Siófokon kiadásra kínálják ennek a négyemeletes társasháznak a földszinti lakását, remek helyen, csupán 100 méterre a Balatontól. A lakás 63 m2, elosztása kedvező, hiszen amerikai konyhás nappali, két hálószoba, fürdő wc-vel, előtér és egy hatalmas terasz került kialakításra. Saját sövénnyel elkerített udvar tartozik az ingatlanhoz. A lakás riasztóval, a társasház kamerával felszerelt. Zárt udvari parkoló + kerékpár tároló, is található, ami elektromos automata kapun át közelíthető meg. Korlátlan medence, jakuzzi és szauna használat.

Kiadóvá válik egy nyaraló Badacsonytomaj – Badacsonyörsi részén, egy modern, felszerelt családi ház, ami csendes, zöldövezeti utcában található. A 80 nm-es családi ház egy 2918 nm-es telken helyezkedik el, az épület 2022-ben felújításon esett át. A lakóház két szintes, a nappaliból nyílik egy szoba, fürdőszoba, valamint egy nappalis konyha étkezővel. A tetőtérben két szoba található, belső elrendezése és tágas terei pároknak, családosoknak is elég helyet biztosítanak az együttéléshez. Az ingatlan részben bútorozott, és gondozott telek tartozik hozzá, ami kiváló lehetőséget nyújt a pihenésre, kikapcsolódásra.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

"Orbán Viktor kiszeretett Matolcsy Györgyből", Nagy Mártonba pedig beleszeretett

"Orbán Viktor kiszeretett Matolcsy Györgyből", Nagy Mártonba pedig beleszeretett

Így romlott meg a miniszterelnök és az MNB elnökének viszonya. Voltak mézeshetek, szakítások, kibékülések

Kövér László nem pánikol Magyar Péter miatt, de nem is nyugodt

Kövér László nem pánikol Magyar Péter miatt, de nem is nyugodt

A stratégián nem, de a kommunikáción változtatnia kell a kormánypártoknak az Országgyűlés elnöke szerint.

Egy újabb szeg a magyar költségvetés koporsójába?

Egy újabb szeg a magyar költségvetés koporsójába?

Csökkenő exportról hozott számokat a KSH.

Örülünk, Nagy Márton? Friss adatok érkeztek a boltokból

Örülünk, Nagy Márton? Friss adatok érkeztek a boltokból

A kiskereskedelmi forgalom alakulásáról hozott híreket a KSH.

© 2024 (v2.202102)