A nyári klimatizálás sem gond ezekben az „AA” kategóriájú, minimális energiaigényű otthonokban

Az utóbbi napokban hozzánk is ideért az igazi nyári kánikula. A különböző klímaberendezésekkel, illetve a nem energiatakarékos berendezéseinkkel hamar felkúszhatnak a rezsi árak, így érdemes olyan otthonba fektetni, ahol ez a probléma már meg van oldva. Mai válogatásunkban olyan családi otthonokat hoztunk melyek szinte nulla energiaigényűek, ráadásul gyönyörűek.

Érdligeten 1093nm-es, örök panorámás telken eladó egy saját részre, minőségi anyagok felhasználásával épült, szinteltolásos családi ház. Az ingatlan 255 nm alapterületén nappali, 5 szoba, valamint 3 fürdőszoba kapott helyet. Az ingatlan szintenkénti felosztása a következőképpen alakul: a pince szinten hobbi szoba és mosókonyha, az első szinten nappali-konyha-étkező, a második szinten egy önálló kis lakás került kialakításra dolgozószobával és fürdőszobával kiegészülve. A harmadik szint maga a szülői oázis, ahol egy tágas háló, gardrób és fürdőszoba kapott helyet, végül a negyedik szinten pedig három szoba, valamint egy fürdőszoba került kialakításra. Az ingatlan 2021-ben teljes körű felújításon esett át (fűtés, nyílászárók, burkolatok, tetőcserép, vízvezetékek). Az épület energetikai besorolása: AA+. Az ingatlan fűtése jelenleg kondenzációs gázcirkóról üzemel minden helyiségben padlófűtésen keresztül. Megközelíthetőség és infrastruktúra remek, hiszen buszmegálló, óvoda, iskola, bevásárlási lehetőségek, gyógyszertár a közelben megtalálható.

Igazi luxus ingatlan várja új tulajdonosát Balatonfüreden. A három szintes, szinteltolásos, 255 nm nagyságú családi ház a település délnyugati lejtőjén fekszik. A ház alsó szintjén két beállásos garázs és gépészeti helyiségek lettek kialakítva. A középső szinten egy tágas nappali, étkezős konyha, éléskamra, egy szoba, gardrób, fürdőszoba, télikert és napozóterasz kapott helyet. A felsőszinten további két hálószoba, gardrób és két fürdőszoba található. Az ingatlanban gáz cirkó központi fűtés, gondoskodik a melegről padlófűtéssel kombinálva, emellett hűtő-fűtő klíma került beszerelésre az egész házban. A ház „AA” energetikai besorolású. A 1211 m2-es telek gyönyörűen parkosított gyümölcsfákkal, és dísznövényekkel kiegészítve. A telek több pontjáról is csodaszép kilátás nyílik a Balatonra. A strandok, Tagore sétány, bevásárlási és szórakozási lehetőségek néhány perc autózással elérhetők.

Nagykovácsiban a Vértes utcában eladásra kínálják ezt a 235 nm-es, három szintes, nappali + négyszobás, dupla komfortos, 2021-es, téglaépítésű, panorámás, déli fekvésű, modern családi házat 900 nm telken. A lakóépület szép környezetben fekszik, a teraszokról gyönyörű panoráma tárul elénk, kilátással a budai hegyekre. Az ingatlan világos, tágas terekkel rendelkezik.
Energetikai besorolás szerint AA ++ minősítésű. Az ingatlan építése külső és belső építészeti tervek alapján, minőségi anyagokkal, modern kivitelezéssel valósult meg.
Gépkocsik beállására a telken kétállásos garázs található. A település természeti környezetéből kifolyólag, több kirándulóhely is elérhető a Budai Tájvédelmi körzetben. Buda egyik legnagyobb közlekedési főcsomópontja, a Széll Kálmán tér 15 perc alatt elérhető. Infrastruktúrája kiváló, közelben számos kiváló iskola, bölcsőde, óvoda és bevásárló helyek, valamint egyéb szolgáltatások találhatók.

Mosonmagyaróváron, csendes helyen, 2022- ben épült társasház első emeletén, eladó vált egy 58nm-es, amerikai konyhás nappalis, étkezős + kétszobás, szinte új lakás. Energetikai besorolás szerint AA minősítésű. Az ingatlan inverteres klímával, valamint beépített, gépesített konyhával felszerelt. Tartozik hozzá egy 6nm-es terasz, a parkolás pedig saját, zárt udvarban megoldott.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

"Orbán Viktor kiszeretett Matolcsy Györgyből", Nagy Mártonba pedig beleszeretett

"Orbán Viktor kiszeretett Matolcsy Györgyből", Nagy Mártonba pedig beleszeretett

Így romlott meg a miniszterelnök és az MNB elnökének viszonya. Voltak mézeshetek, szakítások, kibékülések

Kövér László nem pánikol Magyar Péter miatt, de nem is nyugodt

Kövér László nem pánikol Magyar Péter miatt, de nem is nyugodt

A stratégián nem, de a kommunikáción változtatnia kell a kormánypártoknak az Országgyűlés elnöke szerint.

Egy újabb szeg a magyar költségvetés koporsójába?

Egy újabb szeg a magyar költségvetés koporsójába?

Csökkenő exportról hozott számokat a KSH.

Örülünk, Nagy Márton? Friss adatok érkeztek a boltokból

Örülünk, Nagy Márton? Friss adatok érkeztek a boltokból

A kiskereskedelmi forgalom alakulásáról hozott híreket a KSH.

© 2024 (v2.202102)