Garantált siker az ingatlaneladáshoz! Belsős infók, amiket sokszor elhallgatnak

Tudjuk, hogy kemény fába vágják a fejszéjüket azok, akik az ingatlaneladással egyedül próbálkoznak meg. Nagy feladat, sok mindennel kell foglalkozni és sokszor vaskos pénzkötegeket is ráfizethet az ingatlanra, ha nem figyel igazán. Ugyanakkor ezért vagyunk mi itt, hogy segítsünk ebben és megkönnyebbítsük a helyzetét. Megosztunk néhány belsős információt az ingatlaneladással kapcsolatban, hogy garantáltan sikeresen továbbadjon eladó ingatlanán.

Fontos, hogy milyen árat szab meg!

Kulcsfontosságú szerepet játszhat az eladási ár, hiszen ha túl magas, akkor esélytelen, hogy továbbadjon az ingatlanán, ha pedig túl alacsony, akkor az gyanút kelthet az érdeklődőkben. Értelemszerűen nem olyan pofonegyszerű egy objektív árat megszabni, hiszen sok befolyásoló tényező van jelen, de ilyenkor sokat segíthet egy szakértő felkeresése, aki napi szinten ingatlanokkal foglalkozik. Ha úgy érezzük, hogy az árat korrekten határoztuk meg és mégsem jönnek az érdeklődők, akkor a hirdetési stratégiánkkal lesz a probléma.

A megfelelő célcsoport elérése a megfelelő hirdetési portállal

A sikeres ingatlaneladás olyan, mint egy jól felépített kártyavár. Ha minden lap a helyén van, akkor elérjük a végcélt, abban az esetben ugyanakkor ha egy lap hiányzik, másodpercek alatt összedől a kártyavárunk. Az ármeghatározás mellett pont ugyanolyan jelentőséggel bír, hogy milyen hirdetési portálokat választunk. Magyarországon már több is elérhető, amik közül vannak népszerűbbek és kevésbé ismertek, és általában változó az az érdeklődői réteg is, ami látogatja az egyes oldalakat. A javaslatunk az, hogy olyan hirdetési portált célozzon meg, ahol a fővárosi illetve a vidéki ingatlanok is nagy számban előfordulnak, így bárhol is helyezkedne el az ingatlana, akkor is garantáltan megtalálják az érdeklődők.

Az Ingatlantájolót évtizedes múltjával azon hirdetési felületek közé sorolhatjuk, amely a folyamatos fejlesztéseknek és korszerűsítéseknek köszönhetően már egy biztos pontnak tekinthető. Számos szolgáltatás és lehetőség abból a célból került megvalósításra, hogy egyrészt a regisztrált felhasználók dolgát könnyítse, másrészt pedig az oldalra látogatók is minél hamarabb megtalálják az új leendő otthonukat. 

A feltöltött képek minősége a lehető legjobb legyen és az alaprajzot se felejtse el!

Az Ingatlantájolón ingyenesen is feltöltheti az ingatlanát és az a különleges helyzet áll fenn, hogy a feltöltéssel nem kizárólag az ingatlantajolo.hu felületén jelenik meg a hirdetése, hanem a társoldalunkra, az otthonterkep.hu oldalra is azonnal áttöltődnek a regisztrált hirdetések anélkül, hogy Önnek bármit is tennie kéne. Az oldal kezelhetősége ráadásul egyszerű és mindössze 2-3 percet vesz igénybe a hirdetésfeltöltés.

A feltöltést követően választhat egy hirdetői csomagot, amivel azért is érdemes élni, mert előnyhöz juttatja a többi hirdetővel szemben. Sokszor tényleg csupán csak napi 2-3 kávé árába kerül egy hirdetői csomag, amivel rögtön 20 kép feltöltése is elérhetővé válik és ezáltal sokkal észrevehetőbb lesz az érdeklődők számára. Az az igazság, hogy a képekkel rendelkező hirdetéseket lényegesen többen kattintják, és sokkal nagyobb az esély arra, hogy a megfelelő célcsoportot is megtalálja a lakására vagy családi házára. Megvásárolhatóak a 30, 60 és 120 napos csomagok is, de aki kissé bizonytalan lenne a szolgáltatás hasznosságában, az próbaszinten a 14 napos csomaggal is élhet.

A 120 napos csomag, bár nagy elköteleződésnek tűnik, mégis ár-érték arányban az egyik legkedvezőbb, hiszen ehhez a csomaghoz már olyan extra szolgáltatások is tartoznak, mint a Facebook hirdetés, illetve a partneroldalainkon való megjelenés. A már több, mint 44 ezres Facebook követőtáborunkban egészen biztos, hogy nagyszámú érdeklődőt képes bevonzani. A partneroldalainkhoz olyan vezető, gazdasági és közéleti oldalak tartoznak, mint az mfor.hu, napi.hu és femina.hu, így garantáltan minden vásárlóréteghez el tud érni a hirdetése.

Éljen a cikkírás lehetőségével!

Az oldalunkon olyan nem hétköznapi szolgáltatás is elérhető, mint cikkírás az ingatlanáról. Tapasztalt, szakmai újságíróink foglalkoznak ingatlanával és Önnel szoros együttműködésben írják meg a cikket, amit az Otthontérkép Magazin felületén teszünk közzé. A cikket szintén hirdetjük a Facebook oldalunkon és a partneroldalainkon is, ezzel sokszor akár a 20-25 ezres olvasottságot is elérve.

Használjon ki minden lehetőséget! 

Akkor tud igazán sikeressé válni egy hirdetés, ha aktívan foglalkozik vele a tulajdonos és minden stratégiai lépést megtesz annak érdekében, hogy minél gyorsabban megtalálja a megfelelő vásárlót. Az Ingatlantájoló azért igazán kiváló választás, mert számos szolgáltatás segíti abban, hogy a keresési listákon a legjobb helye legyen és a lehető legkönnyebb legyen a hirdetési folyamat. Az oldalon elérhető 3 szintű licitszolgáltatás szintén egy kihagyhatatlan funkció, ha igazán fontos az Ön számára a minél gyorsabb eladás.

A találati listák élén szeretné látni a hirdetését? Használja a 3 szintű licitszolgáltatást, amivel egyszerűbb, mint sejtené! A mi oldalunkon a magánhirdetőknek éppen akkora esélye van a sikeres eladásra, mint az ingatlanközvetítő irodáknak.

A 3 szintű licitrendszer segítségével azonnal megtalálhatják!

Magánszemélyként néha kétségekkel teli, amikor egyedül igyekszik értékesíteni az ingatlanát, hiszen él egy olyan hiedelem a köztudatban, hogy az ingatlanközvetítő irodák mindenhol előnyt élveznek és nem lehet velük versenybe szállni. Ez természetesen az Ingatlantájolón nem igaz, mert a kreditek vásárlásával képes licitálni a hirdetését, amivel percek alatt megszerezheti a listaoldalak első helyét. A kreditek vásárlásával biztosítani tudja, hogy akár alapértelmezett vagy területi keresésnél vagy valamilyen sorbarendezett funkcióval böngésszenek az érdeklődők, akkor is az Ön hirdetése kerüljön legelőre. 

Az euróban hirdetéssel további előnyökhöz juthat!

Ha euróban hirdet, akkor az elsősorban hozzásegíti ahhoz, hogy egy sokkal szélesebb érdeklődőkörhöz jusson el az ingatlanának híre, hiszen a külföldi látogatók is előszeretettel nézelődnek az oldalunkon és vásárolnak ingatlanokat, különösen a főváros belső kerületeiben, a Balaton partján, illetve a határ mentén. A rendszer az MNB napi árfolyami adatait felhasználva váltja át forintba az ingatlanok árát és az ár szerinti listázásnál is a találatokat a pénznemektől függetlenül sorrendbe rendezi. Emellett az árfolyamveszteséget is elkerülheti ezzel a funkcióval, ami szintén hasznossá válhat a mostani árfolyam-ingadozások miatt. 

Lelki szemei előtt már el is adta az ingatlanát? Ez nem csak az álmaiban lehet így, de a valóságban is egészen könnyen megvalósítható, egyszerűen csak éljen minden hasznos lehetőséggel, amelyek segítik abban, hogy minél szélesebb réteg tudjon eladó ingatlanának híréről!

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Kamatdöntő ülést tart kedden a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa.

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Mutatjuk Európa legjobb meddőségi klinikáinak a listáját.

Áram nélkül nincs ellenállás - mondta az ukrán külügyminiszter

Áram nélkül nincs ellenállás - mondta az ukrán külügyminiszter

Raktárakat és radarokat is szétlőttek az oroszok.

Még nagyobb bajt előzhetett meg a teljes káoszt hozó informatikai leállás?

Még nagyobb bajt előzhetett meg a teljes káoszt hozó informatikai leállás?

Ezerszámra törölt repülőjáratok, akadozó banki rendszerek, pánik világszerte egy szoftverfrissítés miatt. De mit akartak javítani és mi jó származhat ebből?

© 2024 (v2.202102)