Csak Önre vár ez a fényűző álomvilla a Dunától karnyújtásnyira

A luxus szó, különösen az ingatlanpiacon, mára igazán elcsépelt lett. A legtöbb tulajdonos, ingatlanközvetítő ráaggatja minden az átlagosnál csak egy kicsikét is jobb, újabb, felújított ingatlanra. Pedig a luxus eredetileg az egyediséget, a páratlant, a megismételhetetlent jelenti, méghozzá a legmagasabb minőségben. Ezért is szeretnénk a most bemutatott villára inkább a fényűző szót használni.

A Dunához közeli ingatlanban ugyanis tényleg minden egyedi, a tulajdonos kérése szerint készült, ugyanakkor mégsem hivalkodó, a klasszikus, visszafogott elegancia, az egykori arisztokrata villák hangulatának tökéletes megtestesítője. Ha nem tudnánk, hogy a méltán népszerű Római-parton helyezkedik el, azt hihetnénk, hogy a budai hegyvidék valamelyik nagykövetségén, diplomáciai rezidenciáján járunk, de itt a hegyek és fák csendje helyett, a Duna megnyugtató látványa és a folyót ölelő gyönyörű természeti környezet fogad.

Ez a villa tökéletes választás lehet azoknak, akiknek fontos a vízparti környezet, a múlt század arisztokráciájának világát idéző miliő és a nagyobb fogadások tartására is alkalmas tér. A villa ugyanis a prominens vendégek számára egy 46 m2-es, nagy belmagasságú fogadóhelyiséggel is rendelkezik a félemeleten, hatalmas boltíves ablakokkal és tölgyfa zsalúziával. Ez a fogadótér elegáns teret nyújt bármilyen rendezvény, diplomáciai fogadás megtartására, így az ingatlan nemcsak magánszemélyek részére, de diplomáciai testületeknek, vállalkozóknak is ideális, különösen, hogy több parkolóhelyet is biztosít a telken belül és az ingatlan előtt egyaránt.

Nagyobb rendezvények esetén pedig ez a tér tovább bővíthető a nappali, étkező, konyha összesen 90 nm-es alapterületével, ahol olyan különlegességekkel nyűgözhetjük le vendégeinket, mint a nappaliban található, csodálatos Zsolnay cserépkályha, az ebédlőben a 12 személyes cseresznyefa ebédlőasztal a trópusi fa parketták, a gránit burkolatok, a festett ólomkristály ajtóüvegezés, a perzsaszőnyegek, a cseresznyefa bútorzat és a káprázatosan csillogó Swarovski csillárok. Az étkezőből nyíló 20 nm-es, fedett teraszról pedig egyből a gyönyörűen parkosított kertbe léphetünk.

 

Egy elegáns lépcső vezet fel az emeletre, ahol egy tulajdonosi hálószoba vár gardróbbal- és fürdőszobával, ezen a szinten kapott még helyet egy vendégszoba fürdőszobával, illetve négy hálószoba további két fürdőszobával és egy dolgozószoba is. A tulajdonosi lakrész a többi hálószobától elszeparáltan helyezkedik el, így az ingatlan állandó vendégek fogadására is ideális. A gyönyörű hálószobák, fürdőszobák akár egy kisebb szálloda létesítésére is alkalmassá teszik ezt a kis kastélyszerű ingatlant.

Az ingatlan 560 nm-es, és egy teljes uszodaszinttel is rendelkezik, ahol a már többi helyiségben megszokott igényes, exkluzív kialakítás köszön vissza. Az oszlopos díszítésű medencetérben első osztályú mozaikcsempe és gránit őrleményes burkolat fogad itt található a 13×4 méteres, úszásra is alkalmas méretű, vegyszermentesen üzemelő úszómedence, egy finn szauna, egy hatszemélyes jacuzzi, valamint pihenőrész bárral, ahonnan a besüllyesztett köralakú napozórészre és a teraszra lehet kijutni.

A fedett teraszon hagyományos kemence fogad, a gyönyörű, parkosított kertben virágzó növényeket és egy 20 nm felületű kerti tavat találunk, amelyek garantálják, hogy az otthon, a szabadban töltött idő valóban a kikapcsolódásról, a pihenésről szóljon. Az autók parkolását egy kétállásos, zárt garázs biztosítja, ezen kívül több parkolóhelyet is kialakítottak a telken belül és az ingatlan előtt is. Az épületet egy kis előkert választja el az utcától, így az ingatlan kellően intim és csendes is.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Falansztertől üvegpalotáig – ilyen az EU központja

Falansztertől üvegpalotáig – ilyen az EU központja

A brüsszeli uniós negyed: a Bizottság, a Tanács és a Parlament épületei egy újságíró szemével.

Reggelizz, mint egy király!  - Ez az új vendéglátós trend

Reggelizz, mint egy király!  - Ez az új vendéglátós trend

Napunk nyitó étkezése, a reggeli, reneszánszát éli. Bár az orvosok már régóta mondogatják, hogy reggel kell inkább kiadósan enni, mint este, ez eddig nem volt igazán vendéglátós sztártéma. Mostanáig.

Újabb fontos tudnivalók az EP-választásról

Újabb fontos tudnivalók az EP-választásról

Kik és kikre szavazhatnak június 9-én?

Moszkva sikereket akar felmutatni a győzelem napja előtt

Moszkva sikereket akar felmutatni a győzelem napja előtt

Ezek történtek az orosz–ukrán háborúban szombat reggelig.

© 2024 (v2.202102)