Családi otthonok CSOK Plusszal a Duna-menti zöldövezetben

Családosként vagy családalapítás előtt két dolgot tartunk szem előtt ingatlanvásárláskor. Az egyik, hogy az ingatlan frekventált helyen, mégis, ha lehet zöldövezetben legyen, a másik, hogy megvásárlásához az állami támogatásokat is igénybe vehessük. Vácott, a Dunánál most mindkét feltételnek megfelelő lakások épültek.

A Zöld Duna Társasház Vácott, a Duna-menti zöldövezetben, a Dunától mintegy 300 méterre épült fel, lakásai hamarosan költözhetőek. A társasház előnyös elhelyezkedését igazolja, hogy Vác belvárosa mindössze 8-10 perc alatt megközelíthető kerékpárral. Az M2-es autóútnak és a 2-es főút közelségének köszönhetően pedig az M0-ás körgyűrű 20-25 perc alatt, a Városliget 30-35 perc alatt elérhető innen autóval, de a tömegközlekedés is kiváló a helyközi és távolsági buszok megállója is a társasház közelében található.

Ezen kívül a környéken több általános- és középiskola, óvoda, játszótér, sportcsarnok és élelmiszerboltok is elérhetőek. Ha pedig a zöld környezetben szeretnénk kikapcsolódni, akkor nemcsak a közeli Duna-part, de a Buki horgásztó is vár, az Újpestet Zebegénnyel összekötő EuroVelo 6-os kerékpárút pedig egyenesen a ház előtt halad el, és a Börzsöny is elérhető autóval 20 perc alatt.

Zöld Duna Társasháznak azonban nemcsak az elhelyezkedése kiváló, hanem gazdag műszaki felszereltsége is figyelemre méltó. A társasház magas minőségben épült, megbízható beruházótól. A tervezésnél kiemelt figyelmet kapott a fenntarthatóság is, ezért nagy üvegfelületű, háromrétegű nyílászárókat építettek be, és a lakások fűtését és hűtését megújuló energiát hasznosító, hőszivattyú biztosítja kedvezményes áramtarifával, így a rezsi is kedvező lesz. Emellett a mennyezeti felület hűtés-fűtés rendszer egyik legnagyobb előnye, hogy zajmentes és egészséges is. Ezen felül a lakásokba minőségi hideg- és melegburkolatok, illetve biztonsági bejárati ajtók kerültek beépítésre.

A földszint + 4 szintes társasházban 39 lakás kapott helyet. A szintek között lift segíti a közlekedést, a legfelső szinten nagy teraszos, üvegkorlátos penthouse-okat alakítottak ki. A lakáskínálatban az egy-, kétszobás lakásokon át, a nagyobb, 2-3 hálószobás, CSOK Pluszra alkalmas, családoknak ideális lakásokig mindenféle lakásméret megtalálható. A CSOK Plusz-on kívül természetesen banki hitelek, állami kamattámogatott hitelek is igénybevehetők a lakások megvásárlásához.

A földszinti lakások legtöbbjéhez kertkapcsolat és/vagy terasz is jár, az emeleti ingatlanok mindegyike rendelkezik erkéllyel. Az erkélyek és a penthouse lakások teraszai üvegkorlátot kaptak, így a lakók még közvetlenebb kapcsolatot tudnak teremteni a természettel.

A parkolás teremgarázsban, illetve felszíni beállókon lehetséges. A teremgarázshelyek széles kialakításának köszönhetően itt kerékpártárolásra is lehetőség van, és a parkolóhelyeken kívül tárolókat is lehet vásárolni a lakásokhoz.

Ha Ön egy jó lokációjú, természetközeli, CSOK Plusszal is megvásárolható ingatlant keres, akkor érdemes a Zöld Duna Társasházat választania, ahol zöldre néző, panorámás, energiatakarékos lakása lehet a Duna-part közelében, ahonnan Vác belvárosát és a fővárost is könnyen elérheti.

A cikk megjelenését a Zöld Duna Társasház fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kórházat ért találat Harkivban

Kórházat ért találat Harkivban

Ezek történtek szombaton az orosz–ukrán háborúban.

Földi pokol jöhet Európában - ez várhat a 2100-ban élőkre

Földi pokol jöhet Európában - ez várhat a 2100-ban élőkre

Ha a globális felmelegedés üteme nem lassul, 2100-ra világszerte drasztikusan csökkenhet a szabadtéri időtöltésre alkalmas napok száma.

Itt az árverés vége, ennyit adnak Magyar Péter napszemüvegéért

Itt az árverés vége, ennyit adnak Magyar Péter napszemüvegéért

A bevételből egy szegény családot támogatnak, a nem nyertes licitálók is adakoznának.

Vitézy Dávid: „Budapestet nem szabad Kína játszóterévé tenni”

Vitézy Dávid: „Budapestet nem szabad Kína játszóterévé tenni”

A független főpolgármester-jelölt szerint teljes, totális tévút a magasvasutas elképzelés.

© 2024 (v2.202102)