Így dobd fel a lakást antik bútorokkal!

Manapság bármerre nézünk, mindenhol csak hipermodern és ultradizájnos bútorokkal telezsúfolt lakásokat látunk, pedig sokkal otthonosabbá és melegebbé tehetjük, ha beújítunk néhány szebb időket látott bútort.

Hol lelhetők fel ezek a szebbnél szebb kincsek? Elég bepötyögni a keresőbe, máris lehetőségek széles tárháza fogadja a régi bútort óhajtó nagyérdeműt.  Mondanunk sem kell, hogy az árak is igencsak széles skálán mozognak a használt bútorok piacán, ennek függvényében mindenki könnyen megtalálhatja a számításainak, és a lakásának megfelelő darabot. Végső, de nem utolsó sorban pedig némi utánajárással és szakértelemmel bármelyik régi bútorból újat varázsolhatunk.

Nem kell egyből kastélyra gondolnunk, ha méltó helyet keresünk antik bútoraink számára. Mutatunk néhány eladó házat és lakást, amelyek remek példaként szemléltetik, hogyan kell ezt elképzelnünk.

Egy II. kerületi négy szobás házban valósult meg az alábbi antik koncepció. Valljuk be őszintén, csupa kényelem és kellemes melegség árad az impozánsan nagyméretű nappalival, további három szobával rendelkező házból. A 357 m² -es ingatlanhoz nem mellesleg fedett uszoda, szauna, két személyautó beállására alkalmas fűthető garázs, és egy gyönyörű, parkosított kert is tartozik.

További képekért kattints a képre!

Ebbe a kispesti 3+2 szobás házrészbe is tökéletesen beleillenek az antik bútorok, a lépcső menti kovácsoltvas korláttal pedig régiesebb stílusú berendezést kíván ez az ingatlan:

További képekért kattints a képre!

Nem csak házban, hanem lakásban is simán megállják a helyüket az antik bútorok. Erre remek példa ez a 2017-ben felújított, 106 m²-es, erzsébetvárosi nagypolgári lakás, amit ízléses antik bútorokkal dobtak fel:

További képekért kattints a képre!


© 2021 (v150.202005)