Mutatunk néhány kedves lányszoba ötletet

Mire is vágyik a gyerek? Barátnőtől, kirakatokban, üzletekben mind olyan trendeket láthat a gyerek, ami befolyásolja elképzelését a saját szobájáról. Gyerekszoba trendek mindig vannak, a rózsaszín paletta árnyalatai sohasem mennek ki divatból. Mutatunk néhány lányszoba ötletet!

A letisztult lányos színek ötvözete nem csak a falakat lepte el, hanem a kiegészítők is ezekben a színekben virágoznak. Ötletes polcokon heverő játékok vagy kosarakban nyugvó meséskönyvek is a helytakarékosságot és a rendet segítik.

Legyen egy kuckó az ablaknál a lányszobában

Fontos része lehet a szobának az ablaknál levő ülőhely, ami minden kislány kedvence! Ott lehet igazán álmodozni. Ezt a kis helyet fel lehet dobni bármilyen apróbb kiegészítővel: díszpárnával, polccal, terítővel.

lányszoba ötletek párnás ülőhely

Rózsaszín áradat van ebben az újpesti lakás gyerekszobájában is. A gyerekház és más díszítő elem is ebben a színben pompázik. A lakás más helyiségeiről további képeket a fotóra kattintva lehet látni. Ez az otthon szerintünk kiváló lehet kisebb családoknak, hiszen a közelben óvoda és iskola is található.

újpesti lakás

Ennek a felújított budapesti lakásnak a gyerekszobáját is hasonló elképzelések díszítik. Gyakori megoldás a név megjelenítése is a falon, terítőn, vagy szekrényeken. Ez látható az alábbi családi ház gyerekszobájában is. További képekért kattints a fotóra.

budapesti gyerekszoba

Tipikus lányszobát alakítottak ki a következő békásmegyeri panellakásban is fényekkel, díszpárnákkal és játékokkal. A rózsaszín és a szürke dominál ebben az ízlésesen berendezett kuckóban. A lakás többi helyisége is az ötletességről és igényességről árulkodik. A III. kerületi lakás többi szegletéről képeket a fotóra kattintva láthatsz!

Békásmegyeri lakás

Ha a kislány zene, -sport, vagy – művészet kedvelő az sem okozhat problémát, a berendezést illetően. Mindent fel lehet használni arra, hogy megmutassuk a gyerek szabadidős tevékenységének néhány jellemző elemét. Mutatunk néhány stílusos elképzelést!

zene, sport, művészet kedvelő

Külföldi képek forrásai: https://hu.pinterest.com/


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)