Fantasztikus házak Debrecenben 70 millió környékén

Debrecenben 54 négyzetméteres nappali, 60 köbméteres medence és két 40 négyzetméteres lakás is megbújik az extrák között, ha végigböngésszük az eladó házak listáját. 70 milliós vételár környékén keresgéltünk. 

Nincs hiány eladásra kínált családi házból Magyarország második legnagyobb városában, Debrecenben sem: 50 és 80 millió forint környékén keresgéltünk, és 70 millió környékén például rengeteg szebbnél-szebb, dizájnosnál dizájnosabb ingatlant találtunk. Az alábbi válogatásnak akár egy lakberendezési magazinban is helye lehetne.

68,5 millió forint az irányára ennek a 966 négyzetméteres telken fekvő 140 négyzetméteres, 2006-ban épült családi háznak.

Kattints a képre még több fotóért!

Debrecen-Alsójózsa csendes utcájában található, fedett teraszos, klímás és világos, nagy terekkel rendelkezik. Kandalló, AEG háztartási gépekkel felszerelt konyhabútor, elektromos kapu, riasztó, szauna, az udvaron jakuzzi, parkosított kert, automata öntöző rendszer és a fúrt kút mind-mind ott sorakozik az extrák listáján. 

Kattints a képre még több fotóért!

Tényleg gyönyörű. 

Kattints a képre még több fotóért!

Ami a melléképületeket illeti, tartozik a házhoz egy 40 négyzetméteres garázs és két önálló, minden igényt kielégítő 40 négyzetméteres lakás is.

Megragadóan egyedi ez a 147 négyzetméter alapterületű, 700 négyzetméteres telken fekvő ház is, amit 69 millió forintért árulnak a belváros közelében, mégis nagyon csendes helyen.


Kattints a képre még több fotóért!

A saroktelken álló ingatlan nappalival és további három hálószobával rendelkezik, nagyon jó elosztású. A földszinten és az emeleten is található fürdőszoba. A kényelemről központi porszívó, kerti öntöző rendszer, sütögető hely, klíma, riasztó is gondoskodik.


Kattints a képre még több fotóért!

Impozáns, sajátos hangulatú ház. Igazán stílusos. 

Gyönyörű telken, medencével 65,9 millió forintért eladó ez a 4 szobás Kerekes telepi, földszintes családi ház. Klasszikus stílus, egyedi nyílászárók, 180 négyzetméter alapterület, mosókonyha, dupla komfortos fürdőszoba, az 54 négyzetméteres amerikai konyha-étkezős nappaliban pedig kandalló. A hátsó, szomszédoktól jól szeparált – és egyébként 1250 négyzetméteres – kertben pedig egy 60 köbméteres medence is található.

Kattints a képre még több fotóért!

A ház kisebb része a 70-es években épült, 2007-ben bővítették.


© 2021 (v150.202005)