Hétvégi ház lakókocsival? Itt a különleges nyaralók listája!

Kompletten berendezett lakókocsival turbózott hétvégi ház Gödöllőn, de Duna-parti galériázott ékszerdoboz is várja az érdeklődőket az eladó nyaralók között. Végigvesszük azt is, hogy mikor érdemes hétvégi házba fektetni a pénzünket.

Szinte bizonyos, hogy akinek némi befektetnivaló pénze van, a jó idő beköszöntével legalább egyszer komolyan elgondolkozik azon, hogy mi lenne, ha venne egy nyaralót. 

A végső döntést természetesen befolyásolja, hogy 

  1. mi az illető (és a családtagjai) hobbija,
  2. mekkora összeg áll rendelkezésére és kellene-e hitelt felvennie a vásárláshoz,
  3. évente mennyi időt tudna a nyaralóban tölteni,
  4. számol-e a saját mellett más jellegű hasznosítással (pl. bérbe adással a nyári szezonban),
  5. a nyaralóba fektetett összeg szükség esetén mennyire gyorsan kell, hogy mobilizálható legyen (azaz legfeljebb mennyi idő alatt szeretné eladni a vásárolt ingatlant)?

Mindenkinek magának kell végiggondolnia a fentieket, természetesen az adott nyaralótípus vagy a konkrét ingatlan előnyeinek és hátrányainak figyelembe vételével. 

Annyi bizonyos, a mostani ingatlanpiacon az ország minden régiójában és minden árkategóriában széles a kínálat az 1-2 milliós horgásztanyáktól a több százmilliós balatoni luxusnyaralókig. 

Az alábbiakban mutatunk néhány különlegességet.

A dombori Duna-parthoz közel, Faddon 22,2 millió forintért eladó ez a felújított 40 négyzetméteres galériázott nyaraló. Igazi kis ékszerdoboz. 

Kattints a képre még több fotóért!

Új konyha, prémium minőségű bútorral felszerelve, tágas fürdőszoba üveg zuhanykabinnal és masszázs zuhanyfejjel, tágas, fedett 27 négyzetméteres terasz. Az elektromos fűtésnek köszönhetően a nyaraló téli használatra is alkalmas, és a kertben található egy kis faház is.

Kattints a képre még több fotóért!

Gödöllőn egy 812 négyzetméteres telken álló faházat árulnak 7,9 millió forintért. Ami az ajánlat különlegessége, az az, hogy egy lakókocsi is áll a területen, mégpedig kompletten berendezve.

Kattints a képre még több fotóért!

A telek rendezett, gondozott, a ’80-as években épült, retro hangulatú házba be van vezetve az áram, a vízellátást fúrt kút biztosítja, és szikkasztó is működik. Gáz az utcában (igény esetén bevezethető). 

Kattints a képre még több fotóért!

A mintegy 28 négyzetméter alapterületű lakókocsi télen-nyáron összkomfortos kényelmet biztosít. A telek beléphetősége jelenleg 3 százalék, besorolása szerint nem építési terület, de ez a későbbiekben ez változhat.

Lakitelek üdülőövezetében, a festői szépségű Tőserdőben 4,5 millió forintért kínálják ezt a 34 négyzetméteres, hangulatos hétvégi házat. 

Kattints a képre még több fotóért!

A kandallóval felszerelt, faházas nyaraló egy csodaszépen parkosított kertben található. A tágas, klímás nappaliból nyílik a parkettás hálószoba, a terasz pedig igényes, fedett és járólappal burkolt.

Kattints a képre még több fotóért!

A környék, azaz a Holt-Tisza vidéke közkedvelt kirándulóhely, a természetjárók, a horgászok, a motorosok, a bicajosok és a kutyasétáltatók paradicsoma.


© 2021 (v2.202102)