EZEKET UTÁLJÁK A LAKÁST NÉZŐ VEVŐJELÖLTEK

A lakáseladás körülményes lehet, már egészen a kezdetektől, hiszen ma már mindenhova felrakjuk a lakást csak hogy megvegyék. A Facebook csoportokban, különböző ingatlan eladással foglalkozó felületeken, vagy épp hagyományos módon, újságokban is megjelenítjük ingatlanunk…szabaduljunk már tőle! DE itt még nem ér véget a kör, hiszen a vásárlók látogatása is fontos momentum lehet, itt sok minden eldől!

Kezdjük a legelején, a Facebook csoportokban meghirdetett lakásra sok jelentkező állhat a sorban, de vigyázni kell mert nem mindig megbízhatók a személyek vagy az intencióik. Amint már több blogbejegyzésünkben is említettük fontos odafigyelni, hogy hogyan töltsük fel a lakáshirdetéseket. Összefoglalva fontos hogy képes feltöltés legyen, sőt kedvezőbb ha több kép jelenik meg. Kifejezetten nem tetszik, ha nem kapok egy körképet egy adott lakásról, vagy ha rossz minőségű képek alapján kell eldöntsem, hogy tetszik az ingatlan vagy sem. Gondolom ezzel nem vagyok egyedül…

Az alábbi XIII. kerületi lakás hirdetésében szereplő fotó egy tökéletes példa. Persze ha épp lakott otthonról van szó akkor is meg lehet oldani, hogy rend legyen és tisztaság. Minimum!

budapesti ingatlan

A lakott lakás:

lakás eladás

Fontos a hirdetésben szereplő leírás is, ami akkor ideális ha áttekinthető és lényeges információkat találni.

Na de térjünk ki a látogatásra:

1. Fontos az ingatlan színvilága, főleg a falak és a bútorok szempontjából. Ne keressük a nagyon kirívó színeket, mert annyira nem dobják fel a hangulatot.

2. A kinézeten sokat dob, ha rendezett, tiszta lakással találkozik a vásárló.

lakberendezési ötlet

3. Fontos odafigyelni olyan részletekre is, amelyek javíthatók, vagy kisebb összegért kicserélhetők. Például szúnyogháló, kilincs, csepegő csapok és folytathatnám.

4. Külön figyelni kell a lakásban terjengő szagokra is. Visszataszító lehet, ha éppen azelőtt sütött valaki és érezni még az olaj szagot.

5. Ha kertes, udvaros ingatlanról van szó akkor ezt is érdemes egy kicsit mutatósabbá varázsolni. A budapesti családi ház zöld helyiségei erre jó példa lehet.budapesti családi ház

Érdemes odafigyelni a részletekre és tenni azért, hogy egy pozitív eredményt érj el! Hidd el, megéri!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)