Nagyon menő, egyedi kis asztalok a nappaliban!

A nappali berendezés is fontos lépés! Legyen szó amerikai konyhás, vagy elkülönített hagyományos nappalikról mindig feldobható egy kis ötletességgel. Most a dohányzóasztalokra koncentráltunk és ezek érdekes változatainak néhány példáját mutatnám meg. Külföldi darabokat is kerestem, de itthoni példák után sem kellett sokat böngésszek.

A következő kép kollázson látható néhány külföldi példa:

lakberendezési ötletek

A Városliget szomszédságában egy gyönyörű lakás várja új lakóit. Az egész lakásról az ízlésesség árulkodik, hiszen a nappaliban álmennyezet és díszített fali burkolat is látható, a hálóban pedig fali díszítés. Ami a színeket illeti minden harmóniában van egymással. A nappaliban található formás  kis asztal igazán esztétikus.

lakberendezési ötlet

A következő, V. kerületi lakás egy igazi kivételesség a piacon. A Parlamenttől pár lépésnyire található, a Szabadság tér szomszédságában levő társasházban. Az első emeleti kuckó felújított állapotban van, teljesen berendezett. Azok számára, akik kedvelik a rajzokat, festményeket ez a lakás máris levette a lábukról. Az egyetlen szoba csupa érdekességből áll, nagyon jól mutat a váza, amit lámpa tartónak használnak.

egyedi dizájn

A XVI. kerületben levő társasházi lakás hatalmas terekkel rendelkezik, a nappaliból kiléphetünk a nagy teraszra, a másikra pedig a hálóból, innen csodás, budai hegyekre néző panorámában lehet részünk. Igazi luxus jellemzi nem csak a felhasznált anyagok miatt, de sok plusz elemet is tartalmaz, mint például a design lámpák, beépített hangulatvilágítás. Szerintem nagyon jól mutatnak a nappaliban a kincsesláda asztalkák.

budapesti ingatlanok

Egy újabb belvárosi ritkaság! A műemlékházban található lakás szépen felújított és karbantartott. A belvárosban van, de attól csendes napfényes, sőt a belső udvara még zöld növényekkel is kialakított. A 2 szobás kégli régies hangulatú, a bútordarabok, a nappali közepén található asztalka és a festmények is ezt sugallják.

lakás berendezés

A Bazilika és az Opera ház szomszédságában eladó egy felújított, IV. emeleti, utcára néző lakás. Az erkélyes ingatlan egyszerű és mégis érdekes dizájn elemekkel felszerelt. Szépen feldobja a lakást a falon csüngő kép, de az ehhez passzoló dohányzón levő váza is. A kis asztal helytakarékosságában is kitűnő választás lehet!

asztal dísz

Külföldi dohányzóasztal példák forrása:  https://hu.pinterest.com/.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)