Itt van pár ötlet a hangulatos nappalihoz!

Sokan gondolkodunk azon, hogy hogyan lehet feldobni egy kicsit a nappalit. Mindenképp érdemes odafigyelni a helytakarékos megoldásokra, a színekre, és a különböző bútordarabokra. Mindezeket egyedi fényforrásokkal, növényekkel és díszekkel dekorálhatjuk. Fontos hogy az otthonos, de mégis egyedi megoldásokra fektessük a hangsúlyt! Nappali ötletek mindig vannak!

Dizájnos fényforrások

Az alábbi XII. kerületi szépséges lakásban nagy hangsúlyt fektettek a villanyokra, igazán egyedi formákban és megoldásokban gondolkodtak ezek kiválasztásakor. A hálószobákban találhatók sem maradtak el a sorban, emellett itt még élénkebb színek is megjelentek. Extrás lakásról van szó, hiszen a nappaliban biokandalló, kiváló minőségű szaniterek, hidegburkolatok és klímaberendezés is megtalálható. A konyhabútor pedig egyedi tervezéssel készült.

nappali dizájn

Stílus keveredés

Tripla komfortos, lakberendező által elképzelt lakást is találtunk a budapesti ingatlankínálatban. Teljes műszaki és esztétikai felújításon esett át, ez látható a képeken is. Az étkező modern elemekkel ellátott, de észrevehető néhány elegánsabb tárgy is, mint például a lámpatest. A régies hangulatot a boltíves kép is sugallja.

felújított lakások

Növények

Egy V. kerületi elegáns 2 szobás gyöngyszemre is rábukkantam. Világos, kényelmes, dizájnos otthonról beszélünk! A nappaliban nagyon jól mutatnak a kis zöld növények, a pasztell színek között igazán hangulatkeltők! Az egész ingatlanban ezek a színek és a növények megtalálhatók, sehol sem lankad a jó közérzet!

modern lakás

Különleges díszítőelemek

Egyedi tárgyakra is bukkantunk ebben a 2 szobás terézvárosi otthonban. Körülnézve a lakásban látszik, hogy a berendezésében benne volt a lakberendező keze is. Igazán jól mutat a kis asztal,  az asztali-fali díszek is, de a kanapé mellett található villany is. Úgy látszik, menő a biokandalló is, hiszen ez itt is megtalálható.

eladó lakások

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)