Biciklivel a Balatonhoz

A minap veszprémi ismerőseimmel beszélgettem, akik elmesélték, hogy tavasztól őszig rendszeresen lejárnak biciklivel a Balatonhoz, mégpedig Veszprémből. Ezt eddig is tudtam, hogy a nagyon kellemes nyugat-magyarországi város közel esik a Balatonhoz, de hogy biciklivel egy óra alatt nagyon kényelmesen a balatonalmádi strandra lehet érni, azt nem gondoltam volna.

Ha most nyugdíjas lennék és a Balaton mellett szeretném eltölteni életem legszebb éveit, elgondolkodnék azon, hogy nem a nyüzsgő tóparti üdülő negyedben, hanem a tóhoz ennyire közeli nagyvárosban néznék magamnak ingatlant. Már csak azért is, mert autóval sincs messzebb Almádi, mint 15-20 perc, miközben az ingatlanárak jelentősen barátibbak. Nem is szólva arról, hogy egy nagyobb, infrastrukturálisan jobban ellátott városkáról van szó.

Az árak ugyan nem kelet-magyarországi szinten vannak, de nem is a balatonfüredi luxus színvonalon.

A Cédrus lakóparkban eladó egy modern, IV. emeleti tetőteraszos lakás, ahonnan szép kilátásban gyönyörködhetünk. A másfél szobás otthon felújított állapotban van és tele van különleges berendezési ötletekkel. Érdemes még több képet nézni a lakásról!

eladó veszprémi lakások

Aki ennél is olcsóbban akarja megúszni a veszprémi kalandot, az 15 millióért egészen takaros lakótelepi lakást kap, amely két szobás, 54 nm-es, szép állapotú és nagy erkéllyel rendelkezik.

Aki ugyanitt házat keres, az még nagyobb választékkal találkozik. 37,9 millió forintért nagyon barátságos családi házat kaphatunk. Veszprém belvárosában, egy csendes utcában találhatjuk ezt a szemnek is kellemes kinézetű családi házat.

eladó házak

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)