Első lakásnak is kiváló otthonok Budapest különböző kerületeiből

Mindig érzünk egy belső küzdelmet, amikor használt vagy új építésű lakások után nézünk. Elgondolkodunk, hogy melyikből származik több pozitívum vagy negatívum, de ez továbbra is szubjektív fejtegetés. Első lépések között még a helyszín is nagy szerepet játszik: senkinek sem mindegy, hogy mennyi idő alatt ér el egyetemre, munkába vagy a belvárosba. Mi most olyan új építésű projektek után kutattunk, amik kis méretű lakásokat is felkínálnak és talán első lakásnak meg is felelnek. Budapesti kínálatból válogattunk olyan épülő vagy már kész lakóparkok, illetve társasházak lakásaiból, amik az előbb említett céloknak is megfelelnek.

A gyűjteményünk első kiszemeltje a VIII. kerületi Csarnok negyedben található Tolnai projekt. Az első, de a második ütem lakásait is kiemelkedő műszaki színvonal jellemzi, az utóbbi 20 otthont foglal magába, amik mind 1-1.5 szobásak és körülbelül 40 nm-esek. Mindenképp pozitív tényezőként hat az elhelyezkedés, ahonnan gyorsan megközelíthetők a város különböző részei, az egyetemek, de a mindennapokhoz szükséges igények is könnyen kielégíthetők.
VIII. kerület

Ugyanebben a kerületben, a Bíró Lajos utcában a Green Median Residence lakásai is kiváló befektetés lehetnek. Kertvárosias környezet, jó közlekedés és panoráma várja majd azokat a tulajdonosokat, akik ezekben a menő lakásokban gondolkodnak.

VIII. kerület kínálat

Átugorva a XIII. kerületbe itt található a Young City lakópark, ahol már a 3. ütem lakásait árulják. Fiatalos és okos megoldásokat tartalmaznak. Jó választás lehet, olyanoknak, akik aktív életet élnek és sportolási lehetőségre vágynak, hiszen a saját kertükben is űzhetik a kívánt tevékenységet. A családosok is fókuszban vannak, a játszótér kialakítása megkönnyítheti a mindennapokat.

XIII. kerületi lakások

A XIII. kerületben épülő Duna Terasz Premium lakópark zöld területekkel, jachtkikötővel és Duna-parti sétánnyal hirdeti magát. A fejlesztő szerint a lakások tágasak, tényleg minőségi anyagokból készülnek. Az U alakú épület közepe zöld tereket és játszótereket is biztosít.

új építésű lakások

A IV. kerületben a Metrodom Panoráma lakópark tornyai magaslanak majd ki, amik vélhetően csodás kilátásban részesítik majd az ott lakókat. Emellett elkülönült sétálótereket, vendéglátóhelyeket, üzleteket és irodákat is kínál. Kivételes lakóparkról van szó, ami ötvözi a modern, magas épületet az élő természettel.

IV. kerületi lakások

 


© 2021 (v2.202102)