Jöjjenek a hét kiválasztottjai! Lehet irigykedni. És fizetni!

Az ingatlanpiacon folyamatosan megjelennek szép eladó lakások, ezek közül gyűjtöttünk össze néhányat. Fontos szempont volt, hogy a hirdetések olyan információkat tartalmazzanak, amelyek relevánsak lehetnek az olvasónak. Azok kerülhetnek be a válogatásunkba, amelyeknél a képek minősége is tökéletes.

Tekintsd meg a hét legszebb eladó otthonait, még több képért kattints a fotókra.

Havanna utcai panel

A 2 szobás, minőségi felújításon átesett lakás a Havanna lakótelepen, egy csendes környezetben helyezkedik el, a kertvárosi rész szomszédságában. A teljes körű átalakításkor sok extrát kapott, ami nem csak műszaki szempontból dobott az otthonon, hanem esztétikailag is kifogástalan. A 23,9 millióba kerülő kégli tehermentes állapotban, akár azonnal beköltözhető.

XVIII. kerületi lakás

VIII. kerületi kis lakás

A 32 nm-es lakás egy kitűnő állapotú házban van, ahonnan könnyen eljuthatunk a város különböző pontjára. A tereket úgy próbálták kialakítani, hogy ezek maximálisan kihasználhatóak legyenek, és olyan hangulatot árasszanak, hogy öröm legyen hazatérni. A választott színek és a dizájn elemek, rajzok, díszek mind a páratlan atmoszféra elérésében segítenek. A trendi otthon 31,9 millió forintba kerül.

VIII. kerületi lakás

II. kerületi különlegesség

Az előbbi eladó lakásokhoz képest a következő otthon méretben nagyobb, de hasonló szép kialakításokat fedezhetünk fel, mind a 3 és fél szobában. A skandináv stílust az eklektikussal keverik minőségi anyagokat felhasználva. A környéken találhatjuk a Mamutot, a Mechwart ligetet, szóval minden igényt kielégíthetünk nagyon rövid idő alatt. Eladási ára: 93,85 millió forint.

budapesti otthonok

V. kerületi ritkaság

De ha már rózsaszín színekben gondolkodunk, akkor itt egy hasonló színekben tündöklő lipótvárosi darab is. A 2+2 szobás otthon felújításon esett át, lakberendező tervei alapján egyedi megoldásokat alakítottak ki, ilyen az állógaléria is. A második emeleti polgári lakás közel 92 millió forintba kerül.

V. kerületi lakások

 

 


© 2021 (v2.202102)