Pest megyei városok csodás otthonokat kínálnak!

Már több cikkünk szólt az agglomerációs otthonokról, Pest megyében több helyen is körülnéztünk, most pedig a Gödöllői járás két városában, Kerepesen és Kistarcsán néztük meg a kínálatot. Mindig belebotlunk csodás példányokba, amiknek a kinézete és lehetőségei is lenyűgöznek. Könnyen beleszeretünk néhányba!

Kerepesen egy különleges hangulattal elvarázsolt ikerházon akadt meg a szemünk. A 4+2 szobás rönkház egyedi életérzést kínál, nemcsak a belső terekben található dísztárgyak segítségével, hanem a rönkház adta illatokkal, kinézettel is. A 2001-ben épült otthon egy 693 nm-es összközműves telken helyezkedik el, ahol egy öntisztuló fürdőtavat is igénybe vehetünk.

eladó házak Kerepes

Kerepes kínálatából kiemeltünk egy olyan házat is, amely régi stílust képvisel. Nagyon jól kombinálták a színeket, a világosabbakat pirossal vagy barnával hangsúlyozták ki. A családi ház egy csendes utcában van, innen a közlekedés kiváló, bolt, posta, orvosi rendelő, de a HÉV is könnyen elérhető.

családi házak

Kistarcsa otthonai közül is kiválasztottunk egy hasonlóan elegáns szépséget. A belső kétszintes otthon egy gyönyörűen parkosított kerten épült, amelyen egy kerti tó is található, mindezt a teraszról is csodálhatjuk, sőt innen meg is közelíthetjük ezt. A 4 szoba berendezése igazán ámulatba ejtő, a nagy csillár, a bútordarabok és a sötétítők is mind hangulatgerjesztők.

eladó házak

Kis családnak a következő otthon megfelelő beosztású lehet, hiszen az 1+2 szoba helyet ad minden elképzelésnek. Tágas, minden igényt kielégítő otthon, ami a kényelmet szolgálja. A kertben lehetőség van játszótér vagy szabadidős terek kialakítására. Pozitív tényezőként megemlítenénk, hogy az egészségügyi intézmények, uszoda, boltok,  is mind a közelben vannak.

eladó házak

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)