Tapétázással új hangulatot teremthetsz!

A falak egyszerűségén sok technikával változtathatunk, ezzel segíthetünk olyan tereket kialakítani, amik már önmagukban a bútordarabok nélkül is kellemes hangulatot árasztanak. Mi most a tapétákat vettük szemügyre, amik mostanában festett, nyomtatott, bőr formában jelennek meg a falak díszítő elemeként. Ha a lakberendezési eszközök már adottak, akkor ennek méretét, kinézetét ezekhez igazítva kell kiválasztanunk. Ha körülnézünk bizony sok fajta, mintás, egyszínű, sok színű változatokkal találkozhatunk.

A lakás megálmodásakor az ízlésesség szabhat csak határt. Mindig az adott színkombinációkra, anyag típusokra és méretekre fektetjük a hangsúlyt. Az Otthontérkép.hu eladó lakásai között böngészve választottunk ki néhány trendi tapétát.

A nagyon elterjedt tégla-kő tapéta különleges hangulatot teremt, nézzük csak, hogy ebben a VII. kerületi lakásban milyen szépen kihangsúlyozza a fehér, világos zöld színeket, pedig csak egy kis felületen láthatjuk.

VII. kerületi lakás

Víziváros egyik 2+1 szobás otthonában a gyerekszobát egy felhős dizájnnal dobták fel. A gyerekek kuckójában érdemes tapétában gondolkodni, így ezt könnyebb lecserélni egy idő után, minthogy egy teljes festést bevállaljunk.

eladó lakások Budapest

A fű imitáció ebben az ultra modern lakásnak az ebédlőjében nagyon látványos! Ha a fal nagysága megengedi hasonló megoldást egyszerűen kivitelezhetünk!

eladó lakás belváros

Trendi az is ha egy fényképszerű tapétát választunk, ilyet láthatunk a VII. kerületi lakásban is, ahol a Lánchíd tárul elénk.

tapéta

Ha a hagyományosabb lakberendezési stílus mellett állunk, akkor érdemes formákkal ellátott tapétákban gondolkodni. A IV. kerületi lakás nappalijában és hálószobájában is régies fali dekorációt láthatunk.

IV: kerületi lakások

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Tovább drágulhat a magyar állam finanszírozása, újabb hitelminősítő rontott az államadósság besorolásán.

© 2023 (v2.202102)