Minőségi életfeltételek meghitt, zöld környezetben!

A kellemes, zöld környezet mindig értékként jelenik meg azok körében, akik új otthon után vágynak, hiszen egy épület megjelenése, műszaki jellemzői és az árak mellett bizony fontos, hogy hol helyezkedik el. Az ingatlanfejlesztők közül sokan ezt az igényt is szem előtt tartják. Az óbudai Testvérhegy Budapest egyik kedvelt zöldövezeti része, olyan minőségi életfeltételeket nyújthat, melyek a mindennapokat szebbé teszik, de a hétvégi kikapcsolódást is biztosítják. Ebben a környezetben épül az Óbuda Testvérhegy Lakókert III. üteme.

A lakókert a dinamikusan fejlődő Harsánylejtő Kertváros közvetlen szomszédságában, a Bécsi úttól 450 m-re található. A zöld környezet mellett kiváló a megközelíthetősége autóval, vonattal és tömegközlekedéssel is. Több villamosjárat Bécsi úti végmegállójából igénybe vehetjük a 260, 260A és 218 jelzésű BKK buszjáratokat. A közelben különböző közintézmények, bevásárlási lehetőségek, óvoda, éttermek, szervizek találhatók. A sétálni, túrázni vágyókat a Hármashatár-hegy hangulatos helyekkel ajándékozza meg. A környéken közkedvelt helyszín például a Guckler Károly-kilátópont és az ehhez vezető út.

új építésű lakások

A lakókert három különálló helyrajzi számú telekingatlanon, 1-1 szabadon álló épületet foglal magába. A III. és egyben utolsó ütemben 98 lakás épül, a pinceszinten és földszinten gépkocsi beállók és tároló helyiségek lesznek. A lakásokhoz változó méretekben erkélyek és teraszok is kapcsolódnak. A földszintiekhez kizárólagos használatú kertrészek tartoznak, a fennmaradó terület pedig közös használatú,  mely közösségi térnek is megfelelő, hiszen a családok, párok, gyerekek egy biztonságos, telekhatáron zárt kertrészen tölthetnek időt és ismerkedhetnek.

lakóparkok

Az épület fűtési-hűtési rendszere geotermikus hőszivattyúk által biztosított. A közös terekben az energiatakarékosságot a tetőn elhelyezett napelemek és az energiatakarékos liftek segítik. A lakások változatos méreteiből adódóan fiatalok, egyetemisták számára is kedvező lehet a Károli Gáspár Református Egyetem közelsége miatt, de családoknak is ideális, hiszen egy nyugodt, élhető zöld környezetben nevelhetik a gyerekeket, ahonnan a belvárosba sem nem nehéz bejutni.

lakások

A cikk megjelenését az Óbuda Testvérhegy Lakókert fejlesztője támogatta.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Tovább drágulhat a magyar állam finanszírozása, újabb hitelminősítő rontott az államadósság besorolásán.

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Mai interjúalanyunk Kéri László társadalomtudós, szociológus, politológus, egyetemi tanár.

© 2023 (v2.202102)