Ilyen az igazán elegáns fa és barna dizájn!

Lakberendezéskor a fa dizájn kellemesen hathat az adott térre, a barna szín, társítva más világosabb árnyalatokkal, amúgy is jól mutat. A barna szín persze mindig  is egy klasszikusabb színnek számított, ami ha a megfelelő anyagban és stílusban hangsúlyozódik ki, elegáns stílust képvisel. A sötétből, egészen a világos színekbe áthaladva próbálgathatjuk, hogy melyik is kedvezőbb. Azt is végig kell gondolni, hogy melyik bútordarab, vagy díszítésre alkalmas tárgy kapja meg ezt az anyagot vagy színt.

Szemrevaló nappali

Nézzük csak milyen látványos ez a nappali, a fakeretes tükörrel, a dohányzóasztallal és a barna színű fotelekkel. Mi kellett hozzá? Világos falak és 3 színben levő lakberendezési elemek. A harmóniát a könnyed színkombináció és a modern díszek teszik lehetővé.

eladó lakások

Kiegyensúlyozott barna konyha

Újpesti lakás konyhájában sötétebb és világosabb barnát észlelhetünk, a fehérrel kontrasztba ezek előtérbe kerülnek. Nem kell félni a fa használatától a konyhában, mivel a felszínen kialakított masszív felület, védi az érzékenyebb felületet.

VI. kerületi lakás

Nyomokban barna szín

A fehér konyhabútor kedvelőknek ez a megoldás tetszetős lehet, hiszen ha az egyszerű színt egy kicsit feldobjuk, a foltokban észlelhető barna felületekkel, máris hangsúlyosabb helyet kap. Nem feltétlenül kell elvesztődni a fehér terekben!

XIII. kerület

Dizájn elem

A nappaliban a fotón levő elképzelést is kipróbálhatjuk, a csupasz falat fel lehet dobni fából készült dizájn elemmel, persze ez nem feltétlenül kell ilyen méretes legyen, lehet játszani a fantáziánkkal és egyéb ötletes dolgot kitalálni.

eladó lakások

Fürdőszoba barna hangulatban

A fürdőszobában is alkalmazhatjuk a barna színt, csempéken, bútorokon  tárgyakon. Ne feledjük, ha sötétebb árnyalatot választunk, akkor ezt világosabbakkal hangsúlyozzuk, de néha csak az is elég, ha csak tárgyakat helyezünk el. Az V. kerületi otthon fürdője nagyszerűen néz ki!

eladó lakások V. kerület

 


© 2021 (v2.202102)