5 szupertrendi fürdőszoba dizájn!

Fürdőszoba felújítás előtt állsz? Megmutatjuk az idei trendeket, amik közül neked is biztos elnyeri valamelyik a tetszésed! Mindegy, hogy mekkora a fürdőszobád, itt biztosan elleshetsz néhány ötletet, amivel stílusosabbá teheted!

A fehér színű fürdő sosem megy ki a divatból, ezt a színt praktikussági okokból is érdemes fontolóra venni. Ha kicsi a fürdőszobánk, akkor egy ilyen világos színtől optikailag tágasabbnak hat. Egy jó trükk, ha ehhez jól bevilágítjuk, hogy minél fényesebb is legyen. Ha azonban feldobnánk valamivel, egy mintás padló a fehér csempe mellé tökéletesen mutat, jól látszik az alábbi budapesti lakás fürdőszobáján is.

 

Padló helyett választhatsz egyetlen falat is a mintás csempének. Legyen akár a zuhanyzónál, akár a tükör mögött, mindenképpen jól fog mutatni!

A fürdőszobában is van helye  a növényeknek, és minden természetes kiegészítőnek.  Ha elég merész vagy, akkor válassz egy ilyen fatörzs mosdókagylót, mint az alábbi képen! Harmonizálni fog a növényekkel és más természetes elemekkel, sőt, egy modern fürdőszobát is feldob. Nézd meg milyen jól mutat ebben a fürdőhelyiségben is!

 

A bézs szín sosem unalmas, főleg nem a fürdőben. Használjuk több árnyalatát és válasszunk hozzá színben illő, természetes anyagokat, mint fa vagy kő. Egy jó megvilágítással és ezekkel az anyagokkal máris egy rusztikus stílusú fürdőszobában találhatjuk magunkat, mint ebben a VI. kerületi lakásban is láthatjuk.

Egy nagy tükör jó választás lehet egy kisebb fürdőszobába, hiszen nagyobbnak, tágasabbnak hat tőle a helyiség. Ha pedig ilyen szép darabot választunk, mint ez a XIII. lakás fürdőszobájának ezüst tükre, még nagyon trendivé is varázsoljuk vele a fürdőt.

 

A külföldi képek forrása: www.pinterest.com


© 2021 (v150.202005)