Csak rád vár a béke szigete az erdő ölelésében!

Rád, aki befektetési lehetőséget keresel. Rád, aki elvonulnál a világtól, és ezt másoknak is megmutatnád. Rád, aki egy vállalkozásra nemcsak üzleti lehetőségként tekintesz, hanem valódi értéket szeretnél közvetíteni.

Tavasszal ébred a természet és az ingatlanpiac is. Különösen igaz ez a balatoni és Balaton közeli ingatlanok esetében, melyek iránt már ilyenkor kimagasló az érdeklődés, mind magánszemélyek, mind befektetők részéről.

Bárhonnan is érkezzenek azonban az érdeklődők, ilyenkor már nem azokat az ingatlanokat keresik, amelyek jelentős felújításra szorulnak, hanem azokat, amelyek kiváló állapotban vannak, vagy minimális ráfordítással még a szezon kezdete előtt top formába hozhatók.

A közvetlen Balaton-parti településeken a szezon inkább csak a nyári hónapokra koncentrálódik, a magyar tengertől távolabb, a turisták körében szintén népszerű Balaton-felvidéken azonban már kora tavasszal beindul a kirándulóturizmus, és meg sem áll ősz végéig.

Aki itt talál egy príma állapotban lévő ingatlant, már tavasszal fogadhatja az első vendégeket, különösen, ha ez az ingatlan sokféleképpen hasznosítható. Egy ilyen sokoldalú birtokra bukkantunk Uzsán, a festői szépségű Kerekerdő ölelésében.

Uzsa a Keszthelyi-hegységben, Keszthelytől 22, Tapolcától és Balatonedericstől egyaránt 12 km-re fekszik. A településtől 500 méterre, a keszthelyi erdőben, több ezer hektárnyi erdőséggel körülölelve fekszik egy tisztás, melyen az egykori Eszterházy vadászkúria született újjá Kerekerdő Panzió és Szabadidőközpont néven.

A Kerekerdő nem az a létesítmény, ahová akkor érkezik az ember, ha egész nap a nyüzsgő Balaton-parton süttetné magát, hanem inkább akkor, ha maga mögött hagyná a világot, és az erdő csendjét élvezné.

A Kerekerdő egy olyan “élménycsomag”, ahol 120 nm-es rendezvénytermet, és 140 nm-es kültéri színpadot, füves sportpályát, hatalmas fenyők alatt megbúvó, fedett kültéri étkezőt, bio kertet, melegházat és egy tavat is találhatunk.

Egy igazi kuriózum, ahonnan a Sümegi vár, a tapolcai Tavas barlang, a Szigligeti vár, a Festetics Kastély, és – ha valakinek ez hiányzik, hát a Balaton is – könnyen megközelíthető. Éppen ezért táborok, osztálykirándulások, céges rendezvények, esküvők, jógatáborok számára is remek helyszín.

A jelenleg is folyamatosan működő, felújítást nem igénylő birtok a vadászkúriában 9 szobával és további 14 faházzal várja vendégeit, de magáningatlan céljára, gazdálkodásra, szellemi központnak, közösségeknek, cégeknek is kiváló lehetőség.

Kora tavasztól késő őszig különösebb hirdetés nélkül is teljes a foglaltság, a tél pedig további lehetőségeket rejt, így üzemeltetése onnan folytatható, ahol jelenlegi tulajdonosa abbahagyja, amint jelentkezik valaki, és él ezzel a páratlan lehetőséggel.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Átadott hadifoglyok: raportra hívták a magyar ügyvivőt az ukrán külügyminisztériumbe

Átadott hadifoglyok: raportra hívták a magyar ügyvivőt az ukrán külügyminisztériumbe

Bekérették az ukrán külügyminisztériumba a kijevi magyar nagykövetség ideiglenes ügyvivőjét.

Putyin elárulta, mikor kezdik az atomfegyvereket fehéroroszországi telepítését

Putyin elárulta, mikor kezdik az atomfegyvereket fehéroroszországi telepítését

Putyin Lukasenkával tárgyalt Szocsiban.

"Brüsszel ideológiai támadásokkal és zsarolásokkal szórakoztatja magát"

"Brüsszel ideológiai támadásokkal és zsarolásokkal szórakoztatja magát"

Az Alapjogokért Központ is kiadott egy közleményt Brüsszel migrációval kapcsolatos döntésére reagálva.

Hasít a használtruha piac, több milliárd bevételnövekedés a Hádánál

Hasít a használtruha piac, több milliárd bevételnövekedés a Hádánál

Jó üzlet a használtruha-kereskedelem, ekkora inflációban pláne.

© 2023 (v2.202102)