Gyönyörű házak Szigetszentmiklóson, egy pesti lakás áráért

Az utóbbi években Szigetszentmiklós is felkerült a népszerű agglomerációs célpontok listájára, tekintve hogy, egyre többen választják lakóhelyül. Körülnéztünk mi is, és igazán menő házakra bukkantunk, méghozzá egészen elérhető áron.

Szigetszentmiklós a főváros déli agglomerációs övezetében, Budapest központjától 20 km távolságra, a a  Csepel-szigeten helyezkedik el.

Korábban sokan azért nem választották lakóhelyül mert viszonylag nehéz volt az ingázás a fővárosba. Az M0-ás autóút meghosszabbításával, illetve újabban kiszélesítésével, lényegesen javult a város közúti megközelíthetősége, HÉV-vel pedig alig több mint fél óra alatt elérhető a fővárosi HÉV végállomás a Rákóczi (korábban Lágmányosi) hídnál.

Itt akár egy medencés, szaunás, nem kevés luxust nyújtó családi ház is miénk lehet, már mindössze egy kétszobás belvárosi lakás árából. A nappali plusz három  szobás  családi ház fűtéséről télen gáz cirkó és hangulatos kandalló, nyáron a hűtéséről pedig klíma gondoskodik.

A tágas otthont keresők is nézzenek körül a környéken, találtunk például egy 2 generációs 7 szobás családi házat is, a Dunától pár perces sétára. A fővárosiakhoz képest megint csak igen kedvező áron.

A házat parkosított kert veszi körbe, automata öntöző rendszerrel, valamint az otthonhoz tartozik egy 100 nm-es terasz is, amely pergolával fedett, kívülről nem belátható, egy különleges, télen-nyáron használható jacuzzival, téliesített infra szaunával és sütésre-főzésre kialakított bográcsozóval.

Az agglomerációs trendekhez képest jó áron juthatunk hozzá egy 12 éve épült sorházi otthon lakásához is ezen a kellemes településen.  Ez az újszerű ingatlan jó méretű, 333 nm-es telekkel kiváló megoldás annak, aki nem ragaszkodik az önálló családi házhoz, de igényes otthonra vágyik, szép kerttel.  Az 1+3 fél szobás erkélyes lakásból pedig a saját garázs is megközelíthető.

Válogatásunk utolsó darabja ez a 122 négyzetméteres családi ház, gyönyörűen parkosított kerttel. Az otthont olyan extrákkal szerelték fel, mint napkollektor, kandalló és elektromos redőnyök. A biztonságról pedig riasztórendszer gondoskodik. A locsolórendszeres zöld kertbe pedig a nappaliból a hatalmas teraszon keresztül is kisétálhatunk. És persze a napkollektor sem hiányzik.

 

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)