Ezekkel a képekkel díszítsd otthonod falát!

Hoztunk most néhány tippet és ötletet, ha nem tudod milyen képeket válassz otthonodba, vagy ha már megvannak, csak nem tudod hol lenne számukra a tökéletes hely!

Otthonunk egyik kedvenc díszítőelemei a képek. Legyen szó egy szép festményről, kedvenc családi fotóinkról, vagy egy hangulatfotóról biztos, hogy jól esik majd ránéznünk nap mint nap. Emellett, nem is gondolnánk mennyit dobhat lakásunk összképén egy jól megválasztott kép a falon.

Egy fehér falat vagy más világos homogén falfelületet szuperül kiemelhet egy kontrasztos kép. Ebben az angyalföldi lakásban a világos falon elhelyezett kép színein visszaköszönnek a bútorok, kiegészítők színei. Ha erre figyelünk biztos, hogy harmónikus és nagyon trendi hatást érhetünk el.

A kép elhelyezését illetően, például a hálószoba mindig jó választás. Az ágy felett elhelyezve feldobhatjuk az egész szobát. Ráadásul ez a fal általában mindig üres, hiszen az ágy nagy helyet foglal. Attól függetlenül, hogy ezt a helyiséget nem mutogatjuk mindenkinek, ha azokat a színeket használjuk itt, mint a lakás többi részén nagyon harmonikus hangulatot vihetünk otthonunkban, akárcsak ebben a Király utcai lakásban.

Nincs is jobb annál, mint mikor a vidám családi fotóinkban gyönyörködhetünk minden nap. Ezeket a kis emlékeket is lehet egységesen, harmónikusan rendezni, akkor is ha különböző helyszínű, színvilágú képek. Válasszunk azonos keretet a képeknek, vagy egységes fehér háttérre tegyük a képeket mielőtt kereteznénk. Ha túl színesnek ítéljük meg, nyomtassuk őket fekete-fehérben, ezzel nem csak egységes, de elegáns összképet is kapunk.

Egy ilyen családi fotóösszeállítással bármilyen falat feldobhatunk, legyen szó akár egy üres folyósóról, vagy egy előszobafalról.

Egy szép fotó is jó választás lehet, például ha egy nyaraláson készült jól sikerült tájfotót nagyítattunk ki. Ez nem csak szép, de akárhányszor ránézünk kedves emlékeket is eszünkbe jutatthat. Ha azonban nem vagyunk olyan tehetségesek, az interneten rengeteg letölthető fotó közül választhatunk. Keressünk egyet, aminek megfog a hangulat!
Ilyen ez a Káposztásmegyeri lakás nappalijának képe is.

A külföldi kép forrása: https://hu.pinterest.com


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

A nemzetközi geopolitikai folyamatok az energiapiacra is komoly hatást gyakoroltak az elmúlt években. Miként reagált és készül ezekre a magyar piac.

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Aláírták a dalszínház új kollektív szerződését.

„Sosem voltunk mi ellenségek” – mondja Orbán Viktorról a volt baloldali miniszterelnök (videó)

„Sosem voltunk mi ellenségek” – mondja Orbán Viktorról a volt baloldali miniszterelnök (videó)

„Előfordul, hogy néha beszélünk” – válaszolta Medgyessy Péter arra a kérdésünkre, hogy mikor beszélt utoljára Orbán Viktor miniszterelnökkel.

© 2024 (v2.202102)