Ezekkel a képekkel díszítsd otthonod falát!

Hoztunk most néhány tippet és ötletet, ha nem tudod milyen képeket válassz otthonodba, vagy ha már megvannak, csak nem tudod hol lenne számukra a tökéletes hely!

Otthonunk egyik kedvenc díszítőelemei a képek. Legyen szó egy szép festményről, kedvenc családi fotóinkról, vagy egy hangulatfotóról biztos, hogy jól esik majd ránéznünk nap mint nap. Emellett, nem is gondolnánk mennyit dobhat lakásunk összképén egy jól megválasztott kép a falon.

Egy fehér falat vagy más világos homogén falfelületet szuperül kiemelhet egy kontrasztos kép. Ebben az angyalföldi lakásban a világos falon elhelyezett kép színein visszaköszönnek a bútorok, kiegészítők színei. Ha erre figyelünk biztos, hogy harmónikus és nagyon trendi hatást érhetünk el.

A kép elhelyezését illetően, például a hálószoba mindig jó választás. Az ágy felett elhelyezve feldobhatjuk az egész szobát. Ráadásul ez a fal általában mindig üres, hiszen az ágy nagy helyet foglal. Attól függetlenül, hogy ezt a helyiséget nem mutogatjuk mindenkinek, ha azokat a színeket használjuk itt, mint a lakás többi részén nagyon harmonikus hangulatot vihetünk otthonunkban, akárcsak ebben a Király utcai lakásban.

Nincs is jobb annál, mint mikor a vidám családi fotóinkban gyönyörködhetünk minden nap. Ezeket a kis emlékeket is lehet egységesen, harmónikusan rendezni, akkor is ha különböző helyszínű, színvilágú képek. Válasszunk azonos keretet a képeknek, vagy egységes fehér háttérre tegyük a képeket mielőtt kereteznénk. Ha túl színesnek ítéljük meg, nyomtassuk őket fekete-fehérben, ezzel nem csak egységes, de elegáns összképet is kapunk.

Egy ilyen családi fotóösszeállítással bármilyen falat feldobhatunk, legyen szó akár egy üres folyósóról, vagy egy előszobafalról.

Egy szép fotó is jó választás lehet, például ha egy nyaraláson készült jól sikerült tájfotót nagyítattunk ki. Ez nem csak szép, de akárhányszor ránézünk kedves emlékeket is eszünkbe jutatthat. Ha azonban nem vagyunk olyan tehetségesek, az interneten rengeteg letölthető fotó közül választhatunk. Keressünk egyet, aminek megfog a hangulat!
Ilyen ez a Káposztásmegyeri lakás nappalijának képe is.

A külföldi kép forrása: https://hu.pinterest.com


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc átadja a víziközmű-közszolgáltatáshoz kapcsolódó ellátási felelősséget és vagyoni elemeket az államnak.

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Érdemes lehet akár más megtakarítási formából is átcsoportosítani az év végén.

Csütörtöki Kormányinfó: ezek voltak a legfontosabb bejelentések, percről percre

Csütörtöki Kormányinfó: ezek voltak a legfontosabb bejelentések, percről percre

Több hetes kihagyás után tér vissza a Kormányinfó, a szokásos csapat, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra vezetésével.

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Az adóhatóság sikeres, teljesítette a megújulás, szemléletváltás feladatát - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön, szakmai konferencián Budapesten.

© 2023 (v2.202102)