Gyönyörű lakások lakberendezőktől!

Manapság egyre többen kérnek segítséget otthonuk tervezésekor egy profi lakberendezőtől, aminek számtalan előnye van, az eredmény pedig önmagáért beszél. Következzenek olyan gyönyörű lakások, melyeket tulajdonos és lakberendező együtt álmodott és valósított meg!

Bár az interneten és a különböző lakberendezési magazinokban számtalan ötletet és inspirációt találunk, sok esetben könnyebb egy profi segítségét kérni otthonunk berendezésekor.

Nem csak szakértelme és ízlése lehet segítségünkre, de a káoszt is helyre teszi, ami a fejünkbe keletkezik a különböző stílusok, színek, formák válogatása közben. Miután velünk együtt álmodja meg otthonunk, segít kézben tartani és irányítani a különböző munkafolyamatokat, így nekünk már csak a csodás végeredményt kell élveznünk.

Nem csak saját otthonunk megteremtésekor lehet segítségünkre egy lakberendező. Egyre többen hívnak szakembert segítségül lakás eladás előtt, hiszen egy jól berendezett gyönyörűen felújított lakás sokkal vonzóbb a vásárlók számára is, és nem csak jobb áron, hanem gyorsabban is elkel!

Válogatásunk első tagja Pécs belvárosában található, méghozzá egy csodálatos ház első emeletén.
A 61 nm-es lakás kialakítása átgondolt lakberendezői tervek alapján, igényes kivitelezésben valósult meg. Ennek eredménye pedig egy exkluzív polgári hangulatú lakás, melyet tágasság és egyúttal nagyvonalú térformálás, valamint jól bútorozható terek jellemeznek.

Ezt a VI. kerületi 3 szobás lakást is lakberendező álmodta meg. Az ingatlan 94 nm alapterületű, dupla komfortos, frissen felújított, ráadásul a teljes bútorzat a vételár része. A felújítás óta még nem lakták, így leendő tulajdonosa mindent elsőként használhat ebben a gyönyörű lakásban.

Az I. kerületi Váralja frekventált részén található ez, a szinén lakberendezők által tervezett különleges, modern stílusban újjávarázsolt, nagypolgári lakás. Az ingatlant teljeskörűen felújították, melyhez kiemelt minőségű anyagokat használtak.  Ezt a lakást is búrorzattal együtt kínálja eladásra a tulajdonosa. Természetesen ez a lakás is tágas, nagy terekkel rendelkezik, ehhez nagy, 340 cm-es belmagasság társul.

Budapest frekventált részén, a Zsinagógától pár háztömbnyire található ez a 87 négyzetméteres étkezős nappali + 2 hálószobás, 2 fürdőszobás lakás.
A lakberendező által megtervezett egzotikus bútorzat, az ezúttal is előnyős térkihasználás, valamint a különböző stílusjegyek keveredése harmónikus egységet teremt, élhető luxust kínál.

Válogatásunkat ezzel az Egyetem térnél található luxuslakással zárjuk. A belsőépítész és lakberendező által megálmodott ingatlan 94 m2-es, valamint egy 1,5 m2-es kis erkély is tartozik hozzá. Az anyaghasználat a legmagasabb kategóriát képviseli, az összkép pedig önmagáért beszél.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Magyar Péter bekeményített: Rogán Antal készítheti a magángépet a meneküléshez?

Magyar Péter bekeményített: Rogán Antal készítheti a magángépet a meneküléshez?

Reagált a bántalmazási vádakra, holnap reggel 10-kor pedig a főügyészségre megy.

Itt nagy bejelentés, eladták az Újpestet

Itt nagy bejelentés, eladták az Újpestet

A Mol leányvállalata közölte az összefonódást a Gazdasági Versenyhivatallal.

Még egy fekete pontot elkönyvelhet Magyarország

Még egy fekete pontot elkönyvelhet Magyarország

Jelentős eltérések.

Ukrajna munícióhoz juthat, Putyin hatalmát illetigimmé kellene tenni egy professzor szerint

Ukrajna munícióhoz juthat, Putyin hatalmát illetigimmé kellene tenni egy professzor szerint

Volna egy lehetőség Putyin meggyengítésére egy szakértő szerint.

© 2024 (v2.202102)