Budai elegancia: felsőkategoriás lakások az elit lakóhelyéről

Egy szép lakás Buda valamely sztárkerületében sokak álma, és végülis kinek ne lenne vonzó a jó levegő, a csodás panoráma vagy a villaépületek elegáns lakásai? Hoztunk néhány felsőkategóriás lakást Budáról.

Egy elegáns lakás Budán mindig is nagy presztízzsel bírt. De milyen is a klasszikus értelembe vett budai elegancia? Az biztos, hogy a panoráma vagy a nagypolgári életérzést árasztó tágas terek, esetleg nagy belmagasság elengedhetetlen jellemzője. Persze egy ilyen lakás sosem volt olcsó, az I. II. vagy a XII. kerület mindig is népszerű volt és manapság is az elit lakóhelyének számít. Most mutatunk néhány szépséget a környékről!

Törökvész legszebb található ez a páratlan panorámával rendelkező lakás, mely két generációnak is alkalmas lehet, mivel a lakás két részre van osztva. Az első emeleten egy 40 nm-es, 2 szobás lakás található nagy fürdőszobával, teakonyhával, erkéllyel. Míg a másodikon elhelyezkedő lakás belső kétszintes, teraszkapcsolatos nappalival, 3 szobával, fürdővel és szaunával rendelkezik.

Svábhegyen, a Béla király úton található egy három lakásos társasházban ez a világos, panorámás lakás.
Lakószintjén nappali, étkező, négy hálószoba, konyha, kamra és fürdőszoba van illetve, az alsó szinten tartozik még a lakáshoz egy külön bejáratú 30 nm-es lakrész is. A lakást körülölelő 85 négyzetméteres terasz alkalmas napozásra, grillezésre, akár baráti összejövetelekre.

Mártonhegyen találtuk ezt a 186 nm-es felújított nagypolgári lakást, egy négy lakásos társasház első emeletén.
A lakás négy szobával rendelkezik, melyből az egyik hálószobához kis erkély, illetve egy 10 nm-es fürdőszoba is tartozik. A hatalmas nappaliból pedig közel 40 négyzetméteres teraszra léphetünk ki, mely csodálatos panorámával rendelkezik.

Ez a Gellérthegyen épült lakás gyönyörű körpanorámával rendelkezik, kilátással a Várra, a Dunára és a Parlamentre. A lakásban jelenleg három szoba található egy légtérben, de könnyen elszeparálhatók.  A 12 méter hosszú üvegfelület páratlan kilátást biztosít, így nem csak a teraszról, a nappaliban ülve is csodálatos látvány tárul elénk.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megvette a Mol Jellinekéktől a Waberer's 15 százalékát

Megvette a Mol Jellinekéktől a Waberer's 15 százalékát

Stratégiai együttműködési megállapodást is kötöttek.

Mi történt a forinttal? Elemző legyen a talpán, aki erre számított

Mi történt a forinttal? Elemző legyen a talpán, aki erre számított

Minimálisan gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

A lombkoronasétányos és a vak komondoros polgármester is folytatná a munkát

A lombkoronasétányos és a vak komondoros polgármester is folytatná a munkát

Újra a választók bizalmát kérik.

A Pénzügyminisztérium új épületére bezzeg van pénz: 61 milliárd forint

A Pénzügyminisztérium új épületére bezzeg van pénz: 61 milliárd forint

Végösszeg a májusi átadó után várható.

© 2024 (v2.202102)