Hét legszebbjei: középpontban a kislakások!

Egy garzonnak, vagy egy másfél szobás lakásnak sem kell feltétlen zsúfoltnak lenni. A kis lakásokat is gyönyörűen be lehet rendezni, jó példa rá ez a néhány budapesti lakás, melyeket most a hét legszebbjei közé válogattunk.

Nem számít, hogy egy kis lakásban vagy egy nagy családi házban élünk, szép otthont bármelyikből lehet teremteni. Ha kisebb lakásról van szó, persze nehezebb dolgunk van, mert nem csak szépnek, hanem praktikusnak is kell lennie. Alapos és átgondolt tervekkel, na meg némi jó ízléssel azonban bármilyen kicsi lakásból gyönyörű otthon válhat. A hét legszebbjei következnek: ezúttal egy-másfél szobás, eladósorban lévő budapesti lakásokat válogattunk.

Válogatásunk első tagja ez a zuglói lakás, mely csendes, mégis jó közlekedési kapcsolatokkal rendelkező helyen található, az Örs vezér terétől három megállónyira. A lakás másfél szobával rendelkezik, nemrégiben pedig teljes körű felújításon is átesett.

Az V. kerületben, a Károlyi kert mellett eladó ez az 1 szobás lakás, melyet tulajdonosai teljesen felújítottak a villanyvezetékektől a burkolatokig. Az utcában átmenő forgalom szinte nincs, mégis minden pár lépésnyire található innen.

Hegedűs Gyula utcában található ez a 30 nm-es, földszinti 1+1 szobás, teljes körűen felújított lakást. A galériának köszönhetően az alapterülete további 8,5 nm-el egészül ki és még egy 4 nm-es erkély is tartozik a lakáshoz.

Az alábbi felújított lakás egy Krisztina körúti társasház 2. emeletén található. A lakás ráadásul teljes berendezéssel együtt eladó, ide csak a bőröndöket kell hozni.

Palotanegyed legkedveltebb részén, néhány lépésre a Corvin bevásárlóközponttól találtuk ezt a modern, egyedien kialakított lakást. Az ingatlan jelenleg egy ablakos amerikai konyhás-étkezős nappaliból, egy egyedileg megtervezett galériázott hálószobából és egy épített zuhanyzós fürdőszobából áll.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Magyar Péter bekeményített: Rogán Antal készítheti a magángépet a meneküléshez?

Magyar Péter bekeményített: Rogán Antal készítheti a magángépet a meneküléshez?

Reagált a bántalmazási vádakra, holnap reggel 10-kor pedig a főügyészségre megy.

Itt nagy bejelentés, eladták az Újpestet

Itt nagy bejelentés, eladták az Újpestet

A Mol leányvállalata közölte az összefonódást a Gazdasági Versenyhivatallal.

Még egy fekete pontot elkönyvelhet Magyarország

Még egy fekete pontot elkönyvelhet Magyarország

Jelentős eltérések.

Ukrajna munícióhoz juthat, Putyin hatalmát illetigimmé kellene tenni egy professzor szerint

Ukrajna munícióhoz juthat, Putyin hatalmát illetigimmé kellene tenni egy professzor szerint

Volna egy lehetőség Putyin meggyengítésére egy szakértő szerint.

© 2024 (v2.202102)