Egyetemekhez közel, most még kitűnő áron

Most a piac egyik legjobb ár-érték arányú befektetési, illetve lakhatási lehetőségére lelhetünk a teljesen megújult, új építéssel teletűzdelt IX. kerületben, nem messze a Klinikák és a Nagyvárad tér metrómegállótól. Az épület ráadásul hőszivattyús, azaz nem csak szuper árral, de filléres rezsivel is csábít.

Sok-sok ígéretes lehetőségbe botlottunk már Budapest-szerte, de aki az új építésű, modern lakások közt keresgél a pesti belváros közvetlen közelében, annak sok szempontból kifejezetten előnyös a IX. kerület központi része. Különösen, ha még az öt százalékos áfa előnyét is élvezni akarja és kisebb, kétszobás új lakást szeretne akár 800 ezer forint alatti négyzetméteráron megvenni – de ne szaladjunk ennyire előre.

Az új építésű társasházakkal immár alaposan teletűzdelt, és egyben zöld terek, parkok sokaságával rendelkező IX. kerületben, közel a Klinikák és a Nagyvárad tér metrómegállóhoz leltünk rá egy, a Márton utca 10-es szám alatt épülő házra. A Gama Residence névre keresztelt társasház annak ellenére, hogy rendkívül jó közlekedéssel rendelkező helyen, mégis kifejezetten zajmentes és békés környezetben épül. A Mester utca és a Haller utca találkozásától egy karnyújtásnyira, a Márton utca és az azt keresztező Gát utca ugyanis egyaránt kis forgalmú mellékutcák.

Azaz a csend és a nyugalom itt a kiváló közlekedés közelségével párosul. Ha pedig ez a két nagyon fontos tényező nem lett volna elég, akkor ez az új ház, a jó környék, a modern és igényes kivitelezés, valamint az okos otthon és a hőszivattyús szolgáltatások ellenére is kifejezetten jó áron keresi vevőit.
Az eladási ár, illetve az áfa-tartalom szempontjából legkedvezőbb fizetési ütemezéssel, a 99-1-es módozattal egy kétszobás, teraszos otthon négyzetméterára már 800 ezer forint alatt kezdődik. Ez pedig kifejezetten ritka ma, egy ilyen jó lokáció esetén.

Ráadásul a projektet hitelező OTP Banknál még akkor is van lehetőség hitelből vásárolni, ha valaki a még csak készülő lakás vételárának 99-át december végéig kifizetné, hogy ezáltal hozzájusson a kedvezményes áfa-tartalomból eredő, jellemzően 12-13 százalékos árkedvezményhez! Ez a konstrukció is egyedivé teszi a kínálatot.

A közlekedési lehetőségeket érdemes részletesen is kifejteni, ugyanis nem csak a két metró van sétatávolságra, hanem két kötött pályás villamosmegálló is 300 méterre, azaz 3-4 percnyi sétára van a háztól: a 2-es, 24-es valamint a 28, 37, 51 és 51A jelű villamosok megállója. Melyekkel akár a 4-6-villamosok, akár a 3-as metró percek alatt elérhető azaz a főváros legbelsőbb részeire is villámsebesen, forgalmi dugók esetén is könnyű eljutást biztosít.

Természetesen a környék boltokkal, intézményekkel is kiemelten ellátott, kifejezetten közel van a menő Corvin negyed, a SOTE, a Lurdy ház (szintén mozival, intézményekkel) és a Milleniumi Városközpont (Művészetek Palotája, Nemzeti Színház, vagy a Duna part is). De a Népligeten, a Füvészkerten és az Orczy kerten túl két kellemes kisebb park (Kerekerdő Park, Haller Park) van pár lépésnyire. Közértek, a körúti intézmények, bölcsődék, óvodák és iskolák, valamint egyetemek pedig számolatlanul elérhetők 5-10, vagy 15 percen belül sétával vagy tömegközlekedéssel. A diáklakásokban utazó befektetőket Budapest legnagyobb és legfontosabb egyetemei vonzhatják ide: közel az említett SOTE, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, de a Corvinus (Közgáz) és a BME épületei sincsenek innen negyed óránál messzebb. Közel vannak ide kórházak, a Dandár gyógyfürdő, vagy a Budapest Park is.

Az épület sem semmi: modern, letisztult megoldásokkal és a legkorszerűbb, hőszivattyús fűtés-hűtéssel télen-nyáron jó klímát, de egyúttal alacsony rezsit is biztosít. Vannak itt egy-két, de 3-4 szobás lakások is, hatalmas választékban. A műszaki átadás 2021 májusában várható, az építkezés pedig éppen a napokban indul.

A cikk az ingatlan értékesírtőjének megbízásából készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)